Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit willen jullie het liefste zien in het pand van Hudson’s Bay in Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 8 oktober 2019

Het gaat toch echt gebeuren: Hudson’s Bay sluit eind 2019 de deuren. Dat betekent dat het pand in het centrum leeg komt te staan. Zo zonde! Wij deden een oproep met de vraag wat er volgens jullie in het pand moet komen. Deze vijf kwamen vaker voorbij.

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Overdekt winkelcentrum

Arthur zegt: ”Het zou tof zijn om er een overdekt winkelcentrum van te maken met allemaal verschillende winkels. Ook pop-up stores die er tijdelijk hun producten verkopen. Dan is het elke keer een verrassing als je er komt en wordt het niet zo eentonig.”

IKEA stadswinkel

IKEA verandert van strategie en kondigde aan dat er wereldwijd dertig kleinere stadswinkels worden geopend.  Nou, kom maar naar Rotterdam! Ze zijn nu alleen nog in Madrid, New York en in Parijs. Ineke ziet graag een hele verdieping omgetoverd worden tot beddenafdeling.

Alles onder één dak

Lowrare wil een soort van Amerikaans alles-onder-één-dak-gebouw. Denk aan een club, bioscoop, shoppingmall, foodcourt, casino en nog meer leuks. En de openingstijden? Het liefst 24/7!

Groene oase

Olga vindt dat het gebouw neergehaald moet worden en dat er een gigantisch park moet komen. Een groene oase waar je lekker op een bankje kunt bijkomen. Mark zegt ook dat meer groene plekken zorgt voor gelukkigere mensen.

Appartementen

Aafje en Roelf willen luxe appartementen in het gebouw zien. Het liefst met zwembad, restaurant, stomerijservice en een sportschool. Als dat gaat gebeuren komen wij graag binnenkijken bij Aafje en Roelf.

Ons lijstje

Wij hebben ook een leuk lijstje gemaakt met eigen ideeën. Je vindt hem hier:

Hudsons Bay dicht

7 x dit moet er komen in het pand van Hudson’s Bay

De Hudson’s Bay in Rotterdam gaat eind dit jaar definitief dicht, maar wat gaat er met het grote pan...
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.