Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Originele kindercadeautjes? Hier koop je ze!

Aangeboden door Alles in Wonderland 6 juli 2019

De kinderafdeling van Alles in Wonderland op de Bergselaan is wel even andere koek dan de gemiddelde speelgoedwinkel. Hier vind je cadeautjes waarvan je zo goed als zeker weet dat de jarige/afzwemmer/zieke (of wat de reden voor het presentje ook is) het nog niet heeft.

De focus ligt bij Alles in Wonderland op duurzame, handige kinderspullen die ook nog eens keileuk zijn! Om te beginnen vind je hier een collectie kinderboeken waar kleine boekenwurmen laaiend enthousiast van raken. Maar je vindt er net zo goed spelletjes, eetgerei, knutselspullen, puzzels en ander speelgoed. En wat fijn is: niet alleen de kwaliteit is goed, maar de prijs ook.

Sterrenhemel of robot maken met 4M

Het merk 4M zorgt ervoor dat educatief speelgoed minstens zo leuk is als gamen. Top voor kinderen die graag experimenteren, knutselen en ontdekken. En stiekem wil je zelf toch ook je eigen sterrenhemel, caleidoscoop, robot of animatiefilm maken? Verwonder je hier of in de winkel.

Knettergekke spellen

Tussen de spellen – van merken als Djeco – vind je dingen die je van vroeger kent, maar dan nét even anders. Een glow in the dark-diabolo, bijvoorbeeld, en een kwartetspel van Buurman & Buurman. Maar ook lugubere raadspelletjes en een hilarisch poepzoekspel.

Ook in de webshop

Je vindt Alles in Wonderland op de Bergselaan, in Blijdorp. Niet jouw buurt? Niet getreurd. In de webshop vind je as we speak 722 (!) artikelen voor kinderen. Succes met kiezen! O, en pas op: de kans is groot dat je ook voor jezelf een cadeautje afrekent…

Alles in Wonderland Tanja Uday

Tanja en Uday runnen de meest kleurrijke winkel van Rotterdam

Alles in Wonderland is - naar eigen zeggen - de meest kleurrijke winkel van Rotterdam. Uday (57) en ...


Meer over Alles in Wonderland ontdekken?

Alles in Wonderland

cadeauwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Bergselaan 295a-297d, Rotterdam

Bekijk meer:cadeauwinkels

adv.