Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Originele cadeaus: Jihane en Fatima verkopen alle soorten zeep die je maar kunt bedenken

Aangeboden door Freshka 23 november 2019

Ken je Freshka al? In deze winkel op de Nieuwe Binnenweg verkopen nichten Jihane en Fatima zo’n beetje alle soorten zeep die je maar kunt bedenken, plus allerlei bijzondere lifestyleproducten. Of je nou een cadeautje zoekt voor een man, vrouw, kind of baby: hier vind je gegarandeerd iets leuks, en nog voor een fijne prijs ook.

De winkel is inmiddels helemaal in kerstsferen, met een mooie boom, maar ook een tafel vol speciale kerstcadeautjes. Jihane en Fatima hebben al een paar leuke pakketjes gemaakt, maar nodigen je vooral uit om er zelf één samen te stellen. Zij pakken het vervolgens feestelijk voor je in. Natuurlijk hoef je niet per se iets van de ‘kersttafel’ te pakken: de winkel ligt vol cadeauwaardige producten.

Voor heren, dames, kinderen én baby’s

Zo is er voor de heren een afdeling met scheerzeep en scheersetjes. Voor kinderen is er een kleurrijk schap waar ieder kind hebberig van wordt, en daarnaast liggen de mooiste tassen en hamamdoeken. Aan de andere kant vind je de homeproducten, zoals lekkere geuren voor in huis. Denk er een kerstboom en een open haardje bij en jij zit er zálig bij deze kerst. Volgende week verwachten ze ook een speciale babycollectie.

Lees verder onder de foto’s >

Natuurlijk en ambachtelijk

Natuurlijk en ambachtelijk, dat zijn de woorden die Jihane en Fatima meenemen als ze gaan inkopen. Ze hebben ook producten voor de probleemhuid, en wat dacht je van de originele Marseillezeep? Die doet je gegarandeerd terugdenken aan vroeger, en/of aan je vakanties in Frankrijk. Loop dus vooral eens binnen bij Freshka – het ruikt er heerlijk en de nichten heten je van harte welkom! Shop je liever online? Klik dan op de oranje ‘bekijk ons assortiment’-button onder dit artikel om naar Freshka’s webshop te gaan.Meer over Freshka ontdekken?

Freshka

speciaalzaken

Geopend10:00 - 18:00

Nieuwe Binnenweg 322C, Rotterdam

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.