Koopjesjagers opgelet: dit zijn 6 voordelige winkels in Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 8 juni 2018

Koopjesjagers opgelet! Waarom zou je te veel geld uitgeven als het ook maar net iets goedkoper kan, toch? Wij gingen daarom voor jullie op zoek naar de winkels met de beste deals en presenteren hier het eindresultaat: een lijstje met voordelige winkels in Rotterdam. Die overgebleven euro’s kun je dan weer mooi uitgeven aan wat anders.

<< < Pagina 6 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Action

De Action heeft meerdere vestigingen in Rotterdam en och, och, och wat kun je hier genieten. Je kunt er van alles vinden: cosmetica, kleding, snoepjes, verkleedspullen, schilderijen en nog veel meer. Als je iets wat je nodig hebt nergens kunt vinden adviseren wij je om naar de Action te gaan. Waarschijnlijk hebben zij er stapels van liggen.

Action   winkelen

Nu open09:00 - 18:00

Karel Doormanstraat 400, Rotterdam

Bekijk meer:winkelen

Big Bazar

Big Bazar zit sinds 28 maart dit jaar in het centrum van Rotterdam. Wat hadden ze toen mooie aanbiedingen zeg! Daar is het niet bijgebleven, want het is daar heel het jaar feest. Je kunt er eigenlijk van alles vinden: hele serviezen met bijbehorende mooie glazen bijvoorbeeld, en dat allemaal tegen een fijn prijsje. Neem gewoon even een kijkje op de website, dan heb je een beetje een idee van wat je er kunt verwachten.

Big Bazar winkelen

Nu open09:00 - 18:00

Karel Doormanstraat 493, Rotterdam

Bekijk meer:winkelen
hipster

Deze 5 Rotterdamse plekken zijn alles behalve hipster (en dat is leuk!)

Toegegeven: wij worden ook best blij van een fancy latte macchiato in een hippe koffietent, om daarn...

TK Maxx

TK Maxx is misschien wel onze favoriet. Wij houden van mooie spulletjes en het liefst van de beste kwaliteit. Daar komt TK Maxx om de hoek kijken, want je koopt hier A-merken tegen (if we may say so) fantastische prijzen. Je kunt er ook designerkleding vinden tegen mooie prijzen. Ze zeggen zelf dat de prijs sowieso 60 procent goedkoper is dan de adviesprijs. WOW!

TK Maxx winkelen

Nu open09:30 - 19:00

Binnenwegplein 27-29, Rotterdam

Bekijk meer:winkelen

De leukste beautywinkels in Rotterdam waar je geweest moet zijn

Ben jij ook zo dol op beautyproducten? Wij wel hoor! Allemaal nieuwe producten testen en uitproberen...

Wibra

Bij de Wibra kun je lekker rondneuzen. Je hebt misschien niets nodig, maar je loopt sowieso met iets naar buiten: al is het een pak schuursponsjes of een paar sokken. Je kunt hier heel veel heren-, dames- en kinderkleding vinden tegen mooie prijzen. Daarnaast liggen er ook allemaal geinige accessoires die je huis kunnen opleuken.

Wibra winkelen

Nu open09:00 - 18:00

Westblaak 65, Rotterdam

Bekijk meer:winkelen

Zeeman

Zeeman! Ja wie kent deze winkel niet? Hij hoort zeker in dit rijtje van voordelige winkels thuis. Je kunt hier vooral veel kleding vinden. Voor stapels sokken ben je hier ook aan het juiste adres. Trust us: als je de prijzen ziet loop je sowieso met een grote zak de winkel uit en kun je weer even vooruit.

Zeeman Rotterdam Binnenwegplein winkelen

Nu open09:00 - 18:00

Binnenwegplein 20, Rotterdam

Bekijk meer:winkelen

De leukste kinderwinkels in Rotterdam waar je moet geweest zijn

Zijn jullie ook zo dol op het neuzen tussen al die kinderkleertjes en schoenen? Nou, wij wel hoor! W...

Flying Tiger

We love, love, love Flying Tiger! Wat een fijne winkel is dit, met allemaal prullaria. Eigenlijk heb je er niks nodig, maar eigenlijk heb je er alles nodig. Van etuis tot feestmaskers en kroontjes voor een feestje. Een hele wand met kruiden, omdat je zo dol bent op koken en graag eens wilt experimenten met nieuwe kruiden. Dit alles voor mooie prijsjes – Flying Tiger is zeker een bezoekje waard.

Flying Tiger winkelen

Nu open10:00 - 18:00

Binnenwegplein 8, Rotterdam

Bekijk meer:winkelen
<< < Pagina 6 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.