Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze nieuwe kinderboekenwinkel deelt gratis prentenboeken uit

Door Wouter Vocke 13 augustus 2019

Goed nieuws voor opa’s, oma’s en ouders: kinderboekenspecialist Peggy Mulder opent haar eigen winkel aan de Stadhoudersweg in de wijk Blijdorp.

Vanaf vandaag, dinsdag 13 augustus, kun je terecht bij de nieuwe Rotterdamse kinderboekwinkel De Geheime Tuin. “Een winkel als De Geheime Tuin is zeer welkom in onze wijk,” zegt Peggy. “Er is simpelweg geen andere plek in de buurt waar zowel kinderen, grootouders, ooms, tantes als jonge gezinnen terechtkunnen om juist dat perfecte boek of juist dat ene speciale cadeau te vinden.”

Brocante

Liefhebbers van de mooiste prentenboeken, de beste jeugdliteratuur en de leukste spulletjes kunnen hun hart ophalen in deze nieuwe boekenwinkel. Want boeken zijn niet het enige: achter in de winkel is een speciale ruimte ingericht met brocante. De naam van de winkel is trouwens gebaseerd op het prachtige jeugdboek De geheime tuin uit 1911, geschreven door Frances Hodgson Burnett.

Gratis prentenboek

Goed nieuws voor jonge ouders! Gezinnen die het geboortekaartje van hun pasgeboren kindje komen langs brengen, krijgen een mooi eerste prentenboek van Peggy cadeau. “Want ieder kind verdient het om op te groeien tussen mooie boeken!”


Meer over Kinderboekwinkel De Geheime Tuin ontdekken?

Kinderboekwinkel De Geheime Tuin boekhandels

Gesloten08:30 - 17:30

Stadhoudersweg 87D, Rotterdam

Bekijk meer:boekhandels
  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.