Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goodiebags, korting & workouts: de heropening van Perry wordt één groot feest voor vrouwen

Aangeboden door Perry 30 oktober 2019

Whooop! Zaterdag 9 november heropent sportwinkel Perry op de Hoogstraat en dat wordt één groot feest voor vrouwen. (Sorry, heren ;)) De winkel is open van 10.00 tot 19.00 uur, en vooral de ochtend wil je niet missen!

Tijdens deze feestelijke zaterdag krijg je de hele dag lang 50% korting op ieder tweede item dat je shopt. Maar: hoe vroeger je komt, hoe beter. De eerste honderd vrouwelijke kopers krijgen namelijk een goodiebag cadeau, met items van merken als Nike, BLACKROLL en Shock Absorber. Geloof ons: die wil je! Ook maken deze honderd early birds kans op een gratis sportbh van Shock Absorber. (En geloof ons: ook díe wil je!) Sporten gaat nu eenmaal net wat lekkerder met een bh die perfect past. Extra fijn dus, dat er 9 november de hele dag specialisten bij de paskamers staan om je te adviseren. Want: een kleine aanpassing kan al een wereld van verschil maken.

Ladies corner & Plus Size-collectie

Wat er nou precies veranderd is, bij Perry? Dat moet je vooral even gaan zien. We verklappen alvast dat er een speciale ladies corner ingericht is… Hier vind je merken als Nike, adidas, Reebok, Shock Absorber, Puma, Fila en Pink Soda en producten voor yoga, training en running. Ook kun je hier natuurlijk terecht voor die perfecte sport-bh en vind je er een Plus Size-collectie die zeker het checken waard is. De items uit deze lijn sluiten helemaal aan op de vrouwelijke curves, zodat je hier ongetwijfeld een comfortabele sportoutfit vindt – wat je maat ook is!

Gratis sportclinics

Wist je dat je bij Perry ook ín de winkel kunt sporten? Daarover later meer, maar tijdens de heropening zijn er alvast twee leuke gratis clinics. Het motto? I don’t sweat, I sparkle.

10.15 uur: Exclusieve workout met Nike Master Trainer Larz

Perry nodigt voor deze gelegenheid International Nike Master Trainer Larz uit, voor een exclusieve workout in de event space van de store. Deze topper laat je 45 minuten zweten – pardon: sparklen – en is toegankelijk voor ieder niveau. Meer dan een goede dosis energie hoef je niet mee te nemen, om mee te doen. Wil jij kans maken op deelname? Schrijf je dan hier in!

11.15 uur: Foamroll Clinic met BLACKROLL

Kijk, dit klinkt goed: sneller herstellen na een workout, met minder klachten. Het kan met dé nieuwe trend in sportland – een foamroller. Daarmee rol je over bepaalde triggerpoints, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Deze ochtend is er een officiële BLACKROLL-trainer aanwezig die jou de do’s & don’ts van het foamrollen laat zien tijdens een actieve clinic van ongeveer een halfuurtje. Kans maken om hierbij te zijn? Schijf je nu in!

Meer leuks in de Perry Store

Ben je benieuwd wat er verder op het programma staat in de event space van Perry Hoogstraat? Klik dan gauw op de oranje button onder dit artikel!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Perry. Meer over Perry ontdekken?

Perry

sportwinkels

Gesloten11:00 - 19:00

Hoogstraat 196A, Rotterdam

Bekijk meer:sportwinkels

adv.