Deze 5 dingen kun je nu gratis afhalen in Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 26 april 2019

Iets nieuws op de kop tikken is altijd leuk, maar een hebbeding scoren dat gratis is, is al helemaal feest. Wij struinden de website gratisaftehalen.nl af en kwamen daar deze items tegen die voor helemaal nop kunnen worden opgehaald in Rotterdam.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Piano

Foto: gratisaftehalen.nl

Wow, dit is wel een hele gave! Je kunt gewoon een piano gratis komen afhalen. De piano is van het merk Geyer en is volgens de plaatser geschikt voor beginners en kinderen die pianolessen willen nemen.

Tijdschriften

Foto: gratisaftehalen.nl

Misschien ga je binnenkort wel op vakantie en ben je op zoek naar stapel tijdschriften die je op je strandbed kunt weglezen. Bij deze persoon mag je aan een jaar &C magazines gratis komen afhalen.

Bureaustoel

Foto: gratisaftehalen.nl

Ben jij nog op zoek naar een bureaustoel en is een zebra-printje helemaal je ding? Je hebt geluk! Deze bureaustoel is helemaal gratis en voor niks op te halen in Rotterdam. 

Salontafel

Foto: gratisaftehalen.nl

Deze salontafel ziet er prima uit. Wit moet wel je kleur zijn, maar je kunt er natuurlijk ook zelf een ander kleurtje overheen doen. De afmetingen van de tafel zijn 140x70x50.

Vintage stoel

Foto: gratisaftehalen.nl

Je moet wel echt een hobby als klusser hebben als je deze stoel gratis wilt afhalen. Maar misschien is dit wel helemaal je ding? Doen dan!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.