Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De scooters van La Souris zijn goedkoop én goed: dit is de reden

Aangeboden door La Souris Rotterdam 17 april 2020

Dertien jaar geleden was La Souris een piepklein scooterbedrijfje in de Achterhoek. Anno 2020 zijn er negen winkels door heel Nederland, waaronder een vestiging aan de Burgemeester van Walsumweg in Rotterdam. Hoe het kan dat het bedrijf zo hard is gegroeid?

Oprichter Armando Muis: “We doen álles in eigen beheer: van import tot reparatie. Daardoor hebben onze scooters gegarandeerd de laagste prijs.”

Als je langsgaat bij La Souris in Rotterdam, zal het je opvallen: er zijn ontzettend veel kleuren en modellen. “We zijn groot geworden met nieuwe scooters in retrostijl, maar hebben ook tweedehands modellen staan én elektrische scooters.” La Souris importeert de scooters zelf. “Er zit geen groothandel of dealer tussen. Dat zorgt voor een lage prijs én korte lijntjes. Je kunt bij ons al een scooter kopen voor €899,-. Ook hebben we veel scooters op voorraad. En zo niet, dan wordt hij binnen een week geleverd.”

Lees verder onder de foto >

La Souris
Foto: La Souris

Reparaties aan huis

Heb je thuis al een scooter staan? Dan kun je bij La Souris ook terecht voor onderhoud en reparatie. “Je kunt daarvoor langskomen bij onze winkel en werkplaats in Rotterdam, maar we doen ook kleine reparaties en onderhoud aan huis. Dat is wel zo fijn als je je scooter niet kunt missen. Maak gewoon een afspraak, dan komen wij met onze mobiele werkplaats bij je thuis.” En nee: die service is er niet alleen voor mensen die hun scooter bij La Souris hebben gekocht. “Ook als je een ander merk hebt, helpen we je graag.”

Armando’s tip: kies voor elektrisch

Wanneer je erover nadenkt om een nieuwe scooter te kopen, raadt Armando aan om voor een elektrische scooter te kiezen. “We verkopen 6.000 scooters per jaar en zien een duidelijke trend richting elektrische voertuigen. Ze zijn niet alleen populair omdat het beter is voor het milieu. De prijs van zo’n scooter komt dichtbij een brandstofvariant. Doordat je bespaart op benzine, verdien je het prijsverschil snel terug. Daarbij worden er vanaf 2025 alleen nog maar elektrische scooters verkocht, waardoor je er bij verkoop meer geld voor terugkrijgt.”

De voordelen

Je hoeft niet bang te zijn dat de accu in no-time leeg is: je kunt er zo’n 70 kilometer mee rijden. Dat is ongeveer evenveel als met een volle tank. “Als je een scooter met twee accu’s neemt, kun je er zelfs 140 kilometer op vooruit. De accu laad je gemakkelijk thuis op aan het stopcontact. Hierdoor wordt je scooter ook minder snel gestolen, want zonder accu kan hij nergens heen.” Dat klinkt allemaal leuk en aardig, maar wat als zo’n (elektrische) scooter voor jou véél te prijzig is? “Je kunt bij ons ook in termijnen betalen óf je scooter leasen. Je kunt al een scooter rijden vanaf €18,- per maand.”

Lees verder onder de foto >

La Souris Scooters Rotterdam

Ga langs in de winkel óf shop online

Lijkt het je ook wel wat, zo’n scooter van La Souris? Snappen we, want vooral nu is een tochtje op de scooter heerlijk! Neem een kijkje in de winkel, dan kun je meteen een proefrit maken. Natuurlijk zorgen ze ervoor dat je anderhalve meter afstand kunt houden. Eerst online rondkijken kan ook, dat doe je hier. Je kunt je nieuwe scooter hier ook bestellen. Dan wordt hij bij je thuis afgeleverd of je kunt ‘m ophalen in de winkel.Deze bijdrage wordt je aangeboden door La Souris Rotterdam. Meer over La Souris Rotterdam ontdekken?

La Souris Rotterdam

auto en mobiliteit

Gesloten10:00 - 17:00

Burgemeester van Walsumweg 178, Rotterdam

Bekijk meer:auto en mobiliteit

adv.