Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De herenafdeling van de Bijenkorf is grondig verbouwd en zó ziet dat eruit

Aangeboden door De Bijenkorf 18 oktober 2019

De Bijenkorf haalde flink de bezem door de herenafdeling, en het resultaat mag er wezen. Benieuwd wat er – per donderdag 17 oktober – precies veranderd is en hoe dat eruit ziet? Dat gaan wij je vertellen én laten zien!

De nieuwe herenmodeafdeling vind je in de kelder, en is met 1300m² een stuk groter als de vorige. Heel veel ruimte voor heel veel mooie merken dus: zowel vertrouwde als nieuwe, en voor iedere stijl wat wils. Van de klassieke pakken van Hugo Boss en Profuomo tot de streetfashion van Dsquared2. En vergeet het designergedeelte niet, dat in augustus al geopend werd. Hier vind je onder meer Moncler, Burberry en Dolce & Gabbana.

Schoenen en shop-in-shops

Gloedjenieuw zijn de shop-in-shops van – om er een paar te noemen – Hugo Boss, Sandro, Reiss en Ted Baker. En natúúrlijk kun je onder hetzelfde dak, in dezelfde kelder zelfs, bij elke look de perfecte schoen vinden; van Balenciaga-sneaker tot chique Valentino. De schoenenafdeling is bijna twee keer zo groot als voorheen! Op die 600m² ga jij je droompaar sowieso vinden.

Lees verder onder de foto >

Ron Weil
Ron Weil | Foto: Kirsten van Santen

Persoonlijk stijladvies van Ron Weil

Wie wel zin heeft in een nieuwe look, maar niet goed weet hoe en wat, die moet bij Ron Weil zijn. Ron – deze leuke vent – is al 25 jaar personal shopper bij de Bijenkorf Rotterdam, en schuift ook regelmatig aan bij Koffietijd om stijladvies te geven. Op de vernieuwde herenafdeling heeft Ron een eigen personal shopping-ruimte, waar hij je precies kan laten zien hoe jij het beste voor de dag komt.

Architectonische hoogtepuntjes

De vernieuwde herenafdeling is na verbouwing van de parterre en eerste verdieping weer een stap in de vernieuwing van de Bijenkorf Rotterdam. De stijl van architect Marcel Breuer – die ervoor zorgde dat het pand uit 1957 in de Top 100 van Rijksmonumenten staat – komt duidelijk naar voren. Dat zit ‘m vooral in de rechte lijnen en de authentieke pilaren die je ziet over heel de afdeling. Ook het iconische trappenhuis is weer zichtbaar. Tot slot een fijn feitje: bij de verbouwing is rekening gehouden met het gebruik van duurzame materialen. Zo is de paskamer gemaakt van gerecycled leer. Gaat dat zien!Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Bijenkorf. Meer over De Bijenkorf ontdekken?

De Bijenkorf

warenhuizen

Gesloten11:00 - 19:00

Coolsingel 105, Rotterdam

Bekijk meer:warenhuizen

adv.