Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cadeauwinkel WAAR Rotterdam is terug op de Oude Binnenweg én heeft een eigen webshop

Aangeboden door WAAR Rotterdam 29 oktober 2020

Wist je al dat Rotterdam een superleuke én duurzame nieuwe cadeauwinkel heeft? Of nou ja, nieuw… WAAR Rotterdam is terug van 2,5 jaar weggeweest en zit nu net een stukje verder op de Oude Binnenweg. Zéker de moeite waard om even binnen te lopen. Maar ook nu shoppen wordt afgeraden kun je lokaal blijven winkelen. WAAR Rotterdam heeft namelijk iets tofs gelanceerd: een eigen webshop.

De cadeautjes worden ingepakt en wel bezorgd en… we hebben een kortingscode voor je!

Terug in ‘de gezelligste straat van Rotterdam’

Grote kans dat je Frank ziet staan, als je hier binnenloopt. Misschien ken je hem nog van de oude locatie. “We vinden het superleuk om terug te zijn, en vooral dat we weer een pand op de Oude Binnenweg hebben. Wat ons betreft de gezelligste straat van Rotterdam! Hier kom je de oude Rotterdammer én de student tegen. We zijn hier van alle markten thuis. Niet alleen qua mensen, maar ook qua aanbod. Samen met de andere ondernemers staan we sterk. Als mensen trek hebben stuur ik ze naar Didi’s Stroopwafels, hier aan de overkant, of naar The Rumah. Als zij horen dat iemand een cadeautje zoekt, dan sturen ze diegene naar ons.”

Lees verder onder de foto’s >

Foto: Britte Kramer/indebuurt Rotterdam
Foto: Britte Kramer/indebuurt Rotterdam
Foto: Britte Kramer/indebuurt Rotterdam

Dit kun je er kopen

Frank vertelt dat ze niet alleen veel blije ‘oude’ klanten zien, maar dat er ook veel nieuwe mensen binnenlopen. “We merken dat de Rotterdammer steeds bewuster bezig is, en dat zijn wij met WAAR ook. Alle producten die je hier ziet zijn duurzaam en hebben een verhaal.” Denk aan natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijk gemaakt servies en nog veel meer. Bij WAAR Rotterdam vind je dus voor iedereen een leuk, passend cadeau. En in de webshop vind je een nóg groter assortiment dan in de winkel. Leuk om te weten: als je in de buurt woont, komen ze je bestelling zelf langsbrengen. En natúúrlijk worden je cadeautjes net zo leuk ingepakt als in de winkel!

De leukste kerstpakketten

Nu de feestdagen eraan komen, kun je hier te gekke kerstpakketten of -pakketjes laten samenstellen. Zoek jij het in de groene hoek, of past een thema als verzorging of interieur beter? Frank helpt je graag in de winkel, maar je kunt ook lekker je eigen gang gaan in de webshop. Sprokkel zelf de leukste cadeautjes bij elkaar of kies voor een feestelijk kant-en-klaar pakket voor je personeel, je ouders of je liefste vriend(in). Kies bijvoorbeeld voor kerstthee met een beker, Tony Chocolonely en kaarsen erbij. Of doe als Frank zelf en geef je vader een duurzame afwasborstel cadeau!

Lees verder onder de foto’s >

Foto: Britte Kramer/indebuurt Rotterdam
Foto: Britte Kramer/indebuurt Rotterdam
Foto: Britte Kramer/indebuurt Rotterdam

Cadeau voor jou, cadeau voor mij

Het is nu extra leuk om iemand te verrassen, want WAAR heeft een toffe actie. Als je een cadeau bij iemand laat bezorgen, krijg jij óók een presentje. Voor iedere bestelling die je laat afleveren bij een ander krijg je een cadeaubon van € 5,-. Oftewel: cadeau voor jou, cadeau voor mij, cadeautje voor ons allebei!

Shop met korting in de webshop van WAAR Rotterdam

En dat is nog niet alles, want ook Frank heeft iets leuks voor je in petto. “Mijn extra cadeautje is dat je tien procent korting krijgt op je eerste bestelling in onze webshop. Dat maakt lokaal shoppen nóg leuker!” Je kunt de korting claimen met de code IndebuurtRotterdam.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door WAAR Rotterdam. Meer over WAAR Rotterdam ontdekken?

WAAR Rotterdam

Gesloten10:00 - 17:00

Oude Binnenweg 116, Rotterdam

adv.