Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cadeautip: dit Rotterdam-horloge is verrassend betaalbaar

Aangeboden door Stadshorloges 22 november 2019

Heeft Rotterdam een plek in je hart? Dan verdient Rotterdam ook een plek om je pols! Stadshorloges maakt klassieke herenhorloges met daarin de stadsnaam én een afbeelding van een stadsicoon. Hoe leuk is dit voor onder de kerstboom? En we hebben nog een kortingscode voor je ook!

Het Rotterdamse Stadshorloge heeft een analoog Quartz-uurwerk, datumvermelding en een secondewijzer. Het glas geeft het uurwerk een mooie blauwe gloed. Bovenin zie je de lijnen van de Erasmusbrug en het woord Rotterdam staan. Onderin staat ‘Erasmusbrug’ met daaronder ‘1996’; het jaar waarin toenmalig koningin Beatrix de iconische verbinder tussen Noord en Zuid opende. En op de achterkant van het klokje staat de brug nogmaals getekend, met daaromheen de tekst ‘Stadshorloges Rotterdam’ en de coördinaten van de stad.

Drie varianten en een kortingscode

Je kunt kiezen uit drie bandjes: bruin leer (standaard), lichtbruine stof of donkergrijze stof. De prijs blijft hetzelfde: €90,-. Althans… met kortingscode indebuurt2019 krijg jij tot en met 31 december 2019 €12,50 korting!

Lees verder onder de foto >

Stadshorloge Rotterdam

En wat ook fijn is om te weten: als je een horloge bestelt (voorlopig zijn ze alleen nog online verkrijgbaar) wordt-ie de volgende dag gratis (!) naar je verzonden. Wij hebben zo al een hele rits mensen aan wie we dit Rotterdamse Stadshorloge cadeau willen geven. Jij ook? Via de oranje button onder dit artikel kun je ‘m meteen bestellen, of eerst nog even rustig kijken.

Over Stadshorloges

Stadshorloges werd in 2018 opgericht door Iben van Paridon, vanuit een oprechte liefde voor horloges. Binnen het kleine familiebedrijf doen ze alles zelf: van ontwerpen tot inpakken. Weet je meteen waarom je voor zo’n uniek horloge niet de hoofdprijs betaalt!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stadshorloges. Meer over Stadshorloges ontdekken?

Stadshorloges


adv.