Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Black Friday 2019 in Rotterdam: dit moet je weten

Door Wouter Vocke 4 oktober 2019

Op 29 november is het weer zwarte vrijdag! En dat heeft niets te maken met files in Frankrijk, wél met shoppen met korting. Heel veel korting. Vorig jaar was het zó druk, dat er af en toe opstoppingen in de winkels en in de metro waren. Alles wat we tot nu toe weten over Black Friday 2019 in Rotterdam op een rij!

Update 26 november 2019: alles over de acties, openingstijden en meer lees je hier!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Wanneer?

Vrijdag 29 november is het Black Friday. Maar het hele weekend, tot en met zondag 1 december, kun je speciale acties in Rotterdam verwachten. Vorig jaar was het een weekje eerder, nu is het dus ook nog eens vlak voor Sinterklaas.

Hoe laat?

De openingstijden worden op Black Friday weer behoorlijk verruimd. Deze zwarte vrijdag kun je in het centrum van Rotterdam weer shoppen tot minimaal 23.00 uur. De Bijenkorf, H&M (Koopgoot én Lijnbaan) en Weekday waren in 2018 zelfs tot middernacht geopend! Meer winkels zullen dit jaar ook ongetwijfeld weer volgen, dat lees je natuurlijk als eerste bij ons.

Waar?

Zoals voorgaande jaren zal er weer een hoop te doen zijn in het centrum van Rotterdam. Vorig jaar tijdens Black Friday stond er bijvoorbeeld een dj in de Markthal en kon er gedanst worden in de Koopgoot. Het programma voor Black Friday 2019 is nog niet bekend, zodra we meer weten lees je natuurlijk  meer op indebuurt Rotterdam. Wat we tot nu toe wél weten, is dat deze winkels in ieder geval meedoen, al dan niet online. Hou je vast, hier komen ze:

America Today, Bart Smit, Balr, Björn Borg, Body & Fitshop, CentralPoint, CoolBlue, Decathlon, Hunkemöller, BCC, Intertoys, T-Mobile, Vodafone, Nike, O’Neill, Pandora, WE en Van den Assem doen allemaal mee aan Black Friday in Rotterdam. Daarnaast zullen de ‘grote’ winkels als De Bijenkorf, Media Markt, H&M, Hema en C&A ongetwijfeld ook weer speciale acties hebben – net als verschillende hotels en restaurants in de stad.

Hoe?

Met de auto naar de stad? De parkeergarages bij de Koopgoot en de Bijenkorf hadden vorig jaar op Black Friday speciale prijzen! Zo parkeerde je de hele dag voor een vast bedrag. We gaan er vanuit dat er dit jaar ook weer speciale parkeer-acties zijn, maar daar is op dit moment nog niets over bekend.

Ga je liever met het openbaar vervoer? De RET had tijdens de vorige Black Friday de dienstregeling aangepast en langere voertuigen ingezet. Het zal ons dan ook niet verbazen als ze dat dit jaar weer doen. Wordt vervolgd!

Lees ook:

Black Friday

Black Friday 2019 in Rotterdam: openingstijden, acties en meer

Black Friday betekent korting! Heel veel korting. Vorig jaar was het zó druk in Rotterdam, dat er af...

In november kun je tot 23.00 uur winkelen (mét hoge kortingen)

5 x gekke drukte tijdens Black Friday in Rotterdam

Nee joh! Zelfs de RET springt in op de verwachte Black Friday-chaos

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.