Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier wil je een kijkje gaan nemen: een mega lifestyle- en woonbeurs met luxueus tintje

Door Faayyaaz van Dijk 14 november 2019

Inspiratie opdoen voor een nieuw interieur, altijd leuk! Hoe fijn dus dat je van donderdag 28 november tot en met zondag 1 december naar de Excellent Woonbeurs in Rotterdam Ahoy kunt.

Verwacht hier geen IKEA-spullen – niet dat daar iets mis mee is uiteraard – maar tijdens de Excellent Woonbeurs vind je vooral de iets luxere spullen. Naast stijlvolle interieurs en meubels kun je er ook terecht voor auto’s, sieraden, kunst, mode en nog veel meer. Tijdens de beurs zijn bekende architecten en designers aanwezig, die je dé nieuwste trends laten zien: door bijvoorbeeld inspiratiehuizen.

Show, show show

Tijdens de beurs kun je ook gluren naar luxe en exclusieve auto’s. En er wordt zelfs een nieuw model geshowd. Spannend! Vind je dat niet genoeg show of ben je meer van de mode? Dan kun je ook kijken naar een heuse haute couture modeshow. Verder kun je sterrenkok Marcelino op de beurs vinden, hem ken je misschien wel Cooking With The Stars op RTL4. Hij is aanwezig om zijn tips met je te delen. O, en verwacht ook optredens van John Paul Chacon en Ebony Liza.

Kaartjes kopen?

Bij zijn? Kan! donderdag 28 november is de V.I.P. openingsavond. Je kunt dan een kaartje kopen voor €50,- inclusief drankenarrangement of je kunt kiezen voor een kaartje van €100,- inclusief driegangendiner- en drankarrangement. Voor vrijdag 29 november, zaterdag 30 november en zondag 1 december kun je een normaal kaartje kopen voor €20,-. Heb je er liever een driegangendinerarrangement bij? Dan betaal je €80,-. Kaartjes koop je via de website.

Openingstijden

Donderdag 28 november: 19.30 tot en met 00.00 uur
Vrijdag 29 november: 11.00 tot en met 21.00 uur
Zaterdag 30 november: 11.00 tot en met 19.00 uur
Zondag 1 december: 11.00 tot en met 18.00 uur

Lees ook:

Yes! Gucci heeft eindelijk een boetiek in Rotterdam en de deuren zijn geopend

Gucci was vroeger 'hot and happening' en toen een tijdje weer niet, maar sinds een paar een paar jaa...

Louis Vuitton opent wel heel snel zijn deuren in Rotterdam

5 x luxe winkels in Rotterdam

6 x de leukste zaken op de Kruiskade in Rotterdam


Meer over Rotterdam Ahoy ontdekken?

Rotterdam Ahoy vrijetijd en uitgaan

Ahoyweg 10, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.