Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x kledingwinkels voor mannen die je alleen in Rotterdam vindt

Door Faayyaaz van Dijk 17 januari 2020

Ben je op zoek naar een kledingwinkel in Rotterdam voor mannen, maar heb je geen zin om te winkelen bij de grotere ketens in onze stad? Dan komt dit lijstje als geroepen. Deze kledingwinkels voor mannen vind je alleen in Rotterdam. Daarnaast is het bij deze zaken niet gillend druk, dat is namelijk ook de reden dat het mannelijke geslacht winkelen als onplezierig ervaart.

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

AART

Foto: AART.

De AART store is een hele fijne herenkledingwinkel in Rotterdam op de Aert van Nesstraat. Je kunt er terecht voor de hele reutemeteut: casual spijkerbroeken, T-shirts, overhemden, pakken, schoenen, stropdassen, sjaals. Het zou zomaar kunnen zijn dat je maar één winkel in hoeft voor een nieuwe garderobe.


Meer over AART ontdekken?

AART kledingwinkels

Geopend10:00 - 21:00

Aert van Nesstraat 25A, Rotterdam

Bekijk meer:kledingwinkels

Bohemian by Jibodh

Foto: Bohemian by Jibodh

Bohemian by Jibodh op de Pannekoekstraat is dé winkel als je op zoek bent naar persoonlijke service – of als je gewoon geen idee hebt wat je moet kopen, maar je hebt iets nodig voor dat ene feestje. Ze verkopen hier verschillende merken: van onbekend tot bekend en héél bekend. En dat ook nog eens in verschillende stijlen er zit voor iedereen wat tussen.


Meer over Bohemian by Jibodh ontdekken?

Bohemian by Jibodh kledingwinkels

Geopend10:00 - 21:00

Pannekoekstraat 48A, Rotterdam

Bekijk meer:kledingwinkels

Mostert & Van Leeuwen

Foto: Mostert & Van Leeuwen

Mostert & Van Leeuwen zit op de Van Oldenbarneveltstraat en heeft een dames- en herenwinkel. Bij de herenwinkel vind je bijzondere items die je eigenlijk bijna nergens in Rotterdam vindt. Wat dacht je van kledingstukken van Dries van Noten, Neil Barrett en Richard James. Daarnaast kun je er ook terecht voor hun eigen merk: Mostert & Van Leeuwen.


Meer over Mostert & Van Leeuwen ontdekken?

Mostert & Van Leeuwen winkelen

Geopend10:00 - 19:00

Van Oldenbarneveltstraat 119 & 131, Rotterdam

Bekijk meer:winkelen

Caesar Uomo

Caesar Uomo is zo’n een fijne herenkledingwinkel op de Karel Doormanstraat. Al is het om alleen inspiratie op te doen. Ze verkopen hier de mooiste merken die je kunt bedenken: Fendi, Gucci, Givenchy en nog veel meer. Goedkoop? Niet echt, maar soms moet je jezelf verwennen met een tijdloos item. Pas trouwens op dat je niet Caesar Donna binnenloopt, dat is de dameswinkel.


Meer over Caesar Uomo ontdekken?

Caesar Uomo

Geopend11:00 - 21:00

Karel Doormanstraat 263, Rotterdam

The Good People

A longsleeve polo combined with a pair of timeless trousers. The Kai and the Blake, both produced in Europe, available…

Posted by The GoodPeople on Thursday, 17 October 2019

The Good People Store zit ook al op de Pannekoekstraat! Dit is gewoon een hele fijne straat om te winkelen. The Good People Store vindt sustainability heel erg belangrijk. Daarom ontwerpen ze alles in Nederland en produceren ze alleen in Europa. Je kunt er niet per se terecht voor echte eyecatchers, maar als je op zoek bent naar een winkel waar je kunt slagen voor goede basics… Dan moet je hier zijn.


Meer over The GoodPeople ontdekken?

The GoodPeople kledingwinkels

Geopend10:00 - 18:00

Pannekoekstraat 52a, Rotterdam

Bekijk meer:kledingwinkels

Anton Vlasman

Foto: Anton Vlasman

Anton Vlasman op de Mauritsweg zit er echt al eeuwen. Oké, dat is misschien een beetje overdreven, maar zo lijkt het wel. Het is eerder iets van tachtig jaar. Naar Anton ga je heen om te shoppen voor pakken. De zaak voelt een beetje typisch Engels aan: chic, topservice en stijlvol. Er ontbreekt nog alleen nog een sigaren- en cognackamer.


Meer over Anton Vlasman ontdekken?

Anton Vlasman

Geopend10:00 - 18:00

Mauritsweg 30-B-C, Rotterdam

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Getipt Winkelen

adv.