Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x Bruidsmode in Rotterdam: hier kun je altijd slagen voor je trouwjurk

Door Michèle van den Bouwhuijsen 1 september 2018

Dat Rotterdam een populaire stad is weten we al lang, maar wist je dat het ook de ultieme stad is om je trouwjurk te kopen? Een belangrijk onderdeel bij de voorbereiding van je bruiloft is de zoektocht naar de ultieme jurk voor jouw mooiste dag. Gelukkig kun je daar in Rotterdam echt een feestje van maken, want hier slaag je sowieso voor een mooie trouwjurk.

Of je nu een heel dure, liever goedkope, of een super unieke trouwjurk wil: Rotterdam heeft ze allemaal. Denk jij:

“Ja ik wil….

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

… veel keuze”

Je bent er ongetwijfeld een keer voorbij gelopen of gefietst: op de hoek van de Meent en de Goudsesingel vind je Weddings, de grootste bruidsmodezaak van Europa.

Hier vind je jurken van wel meer dan 25 bruidsmodemerken, de nieuwste collecties, van maat 34 tot maat 60. Weddings is al drie jaar achter elkaar verkozen tot Beste Bruidswinkel van Nederland. Hier kun je van maandag tot en met zaterdag terecht voor een pas-afspraak. Ook zijn ze twee zondagen per maand geopend.


Meer over Weddings ontdekken?

Weddings speciaalzaken

Geopend09:30 - 17:30

Goudsesingel 444, Rotterdam

Bekijk meer:speciaalzaken

… goed geholpen worden”

Honeymoon shop is al vijftig jaar een begrip in Rotterdam. Als ze ergens alles van trouwjurken weten, dan is het wel bij de Honeymoon shop. Hier hebben ze in vijftig jaar tijd natuurlijk al honderden bruiden geholpen bij het zoeken naar de mooiste jurk, dus je bent bij de stylistes van de Honeymoon shop in goede handen. Ben jij een eeuwige twijfelkont, of draag je normaal nooit jurken en weet je niet of een trouwjurk überhaupt iets voor jou is? Dan kun je voor een deskundig advies en een goed gevoel terecht bij de Honeymoon shop op de Korte Hoogstraat!


Meer over Honeymoon shop ontdekken?

Honeymoon shop speciaalzaken

Geopend09:30 - 17:30

Korte Hoogstraat 4, Rotterdam

Bekijk meer:speciaalzaken

… iets heel bijzonders”

Weet jij precies wat je wil, maar is het nergens te krijgen? Of wil je per se iets unieks dat niemand anders heeft? Maak dan snel een afspraak bij Victor’s Wedding Design op de Goudsesingel! Als er iemand in Rotterdam helemaal gek is van trouwjurken, dan is het Victor van Westering. Hij ontwerpt al meer dan dertig jaar de mooiste trouwjurken en kan als geen ander iets bedenken dat voldoet aan al jouw eisen. En denk niet dat een handgemaakte designer-trouwjurk onbetaalbaar is! Victor kan trouwjurken ontwerpen in dezelfde prijsklasse als elke goede bruidsmodezaak. Er is zelfs een ready-to-wear collectie met jurken tussen de €695,- en €995,-. Die trouwjurken zijn super vrouwelijk en elegant en je hebt een echte designerjurk!


Meer over Victor’s Wedding Design ontdekken?

Victor’s Wedding Design winkelen

Op aanvraag

Goudsesingel 44-A, Rotterdam

Bekijk meer:winkelen

… liever niet te veel geld uitgeven aan mijn trouwjurk”

Op de Van Oldenbarneveltstraat vind je Bruidsmode Outlet Rotterdam. Hier kun je 7 dagen per week terecht voor prachtige trouwjurken onder de € 1.000,-. Bij deze winkel koop je een gloednieuwe jurk, maar dan van bijvoorbeeld uit de najaarscollectie van 2017 of de voorjaarscollectie van 2018. Er komen steeds weer nieuwe jurken bij en je hoeft hier geen afspraak te maken; je kunt gewoon binnenlopen.


Meer over Bruidsmode Outlet Rotterdam ontdekken?

Bruidsmode Outlet Rotterdam winkelen

Geopend09:00 - 17:30

Van Oldenbarneveltstraat 129A, Rotterdam

Bekijk meer:winkelen

In het boek Trouwen doe je zo! heb ik een heel hoofdstuk gewijd aan de zoektocht naar de juiste outfit, inclusief je schoenen en accessoires, maar ook alternatieven voor een trouwjurk. Een aantal tips uit het boek voor als je binnenkort trouwjurken gaat passen in Rotterdam:

  • Bedenk vooraf welk budget je uit wilt geven aan je trouwjurk en bekijk dan welke winkel jou voor jouw budget kan helpen. Zo voorkom je dat je jouw droomjurk vindt, maar dan eerst nog de loterij moet winnen..
  • Neem rustig de tijd voor de pasafspraak zelf en maak op tijd een afspraak. De meeste bruidsmodezaken adviseren zo’n 12 tot 7 maanden voor je bruiloft te gaan passen. Natuurlijk kun je ook op kortere termijn een jurk uitzoeken, maar dan heb je vaak minder keuze. Als je dan toch veel geld uit gaat geven voor een jurk, neem er dan rustig de tijd voor!
  • Bedenk goed wie je meeneemt naar je pas-afspraak. Dat klinkt gek, maar je wilt er liever alleen maar mensen bij hebben die je een goed gevoel geven!
  • Neem een stofstaaltje mee zodra je jouw jurk hebt uitgekozen, het duurt soms een paar maanden voordat de jurk klaar is en dan kun je in de tussentijd mooi accessoires en schoenen kiezen die bij jouw jurk passen.

Zeven gerse plekken voor je huwelijksnacht in Rotterdam

Als er één minpunt is aan een bruiloft, dan is het wel dat het feest veel te snel voorbij is. Maande...
Michèle van den Bouwhuijsen

Leuk volgens Michèle: ”Ik heb volgens mij nog nooit op de kaart gekeken”

Wij stellen jullie voor aan Michèle, onze nieuwe gastredacteur! Ze woont alweer 4 jaar in het gezell...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.