Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 redenen waarom je deze winkel in de Markthal niet wilt overslaan

Aangeboden door Holland & Barrett 22 juli 2020

Als we naar de Markthal gaan, worden we vaak afgeleid door alle standjes met lekkers in de hal. Maar het is zeker de moeite waard om ook ‘aan de rand’ te kijken. Daar zitten allerlei leuke winkels, zoals Holland & Barrett. Je bezoek aan de Markthal is eigenlijk pas compleet als je hier ook even binnen bent gelopen. Dit is waarom!

Goed om te weten: als je via de hoofdingang binnenkomt (bij Het Kroket Loket), vind je Holland & Barrett aan je linkerhand, ter hoogte van Obba’s Foodbar.

1. Natuurlijke producten

Holland & Barrett heeft veel natuurlijke, onbewerkte producten: voedingsmiddelen en supplementen, maar ook verzorgings- en haarproducten. Deze bevatten geen irriterende stoffen als parabenen, sulfaten en parfum. Ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Een voorbeeld is het Clean Beauty-assortiment, dat trouwens ook helemaal vrij is van microplastics.

Lees verder onder de foto’s >

Foto: indebuurt Rotterdam
Foto: indebuurt Rotterdam
Foto: indebuurt Rotterdam

2. Deskundig advies

Heb je specifieke (gezondheids)klachten of vragen, dan adviseert het personeel van Holland & Barrett je graag en goed. Iedereen die hier werkt heeft een speciale opleiding gehad en volgt regelmatig trainingen. Het personeel kan je alles vertellen over vitamines, supplementen en persoonlijke verzorging. Onderwerpen waarbij ze je op weg kunnen helpen zijn bijvoorbeeld vitaminetekort, afslanken en haaruitval.

Lees verder onder de foto >

Holland & Barrett vitamines supplementen
Foto: indebuurt Rotterdam

3. Producten die je bijna nergens anders vindt

Als je hier rondloopt, kom je producten tegen die je bijna nergens anders vindt. Een goed voorbeeld hiervan is Manuka-honing. Deze speciale honing doet wonderen voor je weerstand. Het heeft anti-bacteriële eigenschappen en kan verzachtend werken bij klachten als keelpijn en hoesten. Vegan producten hebben ze hier ook. En dan bedoelen we niet zozeer vegan voedsel, maar juist ook shampoos en verzorgingsproducten. Heel diervriendelijk, goed voor de planeet én voor jouw gezondheid! Daarnaast komen veel mensen speciaal voor de haarverf naar Holland & Barrett. Deze bevat geen ammoniak en is goed dekkend (ook op grijs haar).

Lees verder onder de foto’s >

Foto: indebuurt Rotterdam
Foto: indebuurt Rotterdam
Foto: indebuurt Rotterdam

4. Goede acties en aanbiedingen

Holland & Barrett heeft regelmatig megagoede acties. Op superfoods om door je smoothie of salade te mengen, bijvoorbeeld – en de keuze is hier reuze! En heb je al gehoord van black charcoal-tandpasta? Als je je tanden poetst met dit zwarte goedje, schijnen ze een stuk witter te worden. We spotten de tubes bij Holland & Barrett in de Martkhal, en yes: ook hierop krijg je regelmatig korting. Houd de website in de gaten voor de actuele aanbiedingen.

Foto: indebuurt Rotterdam
Foto: indebuurt Rotterdam


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Holland & Barrett. Meer over Holland & Barrett ontdekken?

Holland & Barrett

drogisterijen

Vandaag gesloten

Verlengde Nieuwstraat 175, Rotterdam

Bekijk meer:drogisterijen

adv.