Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

(VIDEO) Zo ziet zwembad Tropicana er nu uit en jij kunt ook gaan kijken

Door Faayyaaz van Dijk 23 mei 2019

Wow! Dit is wel heel gaaf. Ben jij benieuwd hoe het Tropicana zwembad en de disco er nu uitzien? Lucky you! Binnenkort kun je een kijkje gaan nemen.

BlueCity organiseert zaterdagmiddag 22 juni namelijk wel een hele leuke dag. Je kunt je aanmelden voor twee verschillende workshops en naast de gekozen workshop krijg je ook nog eens een rondleiding door het oude Tropicana. Wil je meegemaakt hebben, is fantastisch!

De workshops

Portemonnee Maken

”Ontwerpster en ondernemer Evelyne Hofman van Beleef je Verbeelding maakt van leer uit overproductie en restpartijen kleding en accessoires. Onder begeleiding van haar, ga je tijdens deze workshop zelf aan de slag met een restpartij leer en maak je er een mooie portemonnee van. Daarnaast praat Evelyne je bij over duurzame keuzes in de textielwereld.”

Cookies Bakken

“De afvalstroom van de een, is grondstof voor de ander; dat is het basisbegrip van de circulaire economie. Tijdens deze workshop ga je daarom koekjes maken van bierbostel: een restproduct dat overblijft na het brouwen van het bier van bierbrouwer Vet&Lazy.”

Kosten

Je betaalt €35,- inclusief materialen en koffie/thee. Kaartjes kun je kopen via de website. De dag start om 13.00 en eindigt om 16.00 uur.

Lees ook:

Tropicana

VIDEO: zo zag subtropisch zwemparadijs Tropicana eruit

Tropicana, wie is er niet groot mee geworden? Sinds 2010 is het zwembad niet meer en stiekem missen ...

adv.