Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kleding ruilen in The Swapshop: zo werkt het (VIDEO)

Door Anne Klapmuts 17 oktober 2020

The Swapshop heeft ondertussen twee winkels in Rotterdam en wij zijn fan! Je ruilt hier jouw oude kleding in tegen andermans afgedankte items. Hoe dat precies in zijn werk gaat? In deze video zie je onze test!

Oude kleding

Je kent het wel, van die kledingstukken in je kast die eigenlijk nog mooi zijn, maar die je toch niet meer echt draagt. Misschien zit het niet lekker, of is het toch niet helemaal je kleur. Zonde om weg te gooien en online verkopen is altijd zo’n gedoe (‘heb je een aan foto?!’). Daarvoor is The Swapshop perfect! Je neemt de items die je niet meer draagt mee naar de winkel en daar worden ze beoordeeld op kwaliteit en merk. Voor de stukken die je inlevert, krijg je een aantal punten op je klantenkaart. Met deze punten kun je gaan shoppen in de winkels. Let op! Je mag per keer maar vijf kledingitems inleveren.

Dit is er te koop

Ben je bang dat er alleen maar lelijke, vieze of stomme kleding te ‘koop’ is in The Swapshop? Dat is zeker niet het geval! De kleding wordt goed geselecteerd en gestoomd en er zitten echt parels tussen. Net als in een vintagewinkel is het natuurlijk wel speuren, want van ieder item hangt er maar één. Dus misschien zie je een toffe broek, maar is het net je maat niet. Toen wij in de winkel waren, bleven we maar rondkijken, want de rekken worden continu gevuld.

Onze swap

Zoals je in de video kan zien, namen wij vier kledingstukken mee naar The Swapshop: een pantalon, een grijs vest, een herfstjas en een paar zwarte laarzen met hak. We kregen hiervoor dertig punten op onze spaarkaart. Daarna kon het shoppen beginnen, we speurden door de rekken en kwamen supertoffe kledingstukken tegen. De buit: een rok, een jurk, een grijze pantalon en een paar roze schoenen. Dit kostte ons vijfentwintig punten. De overgebleven vijf punten op onze spaarkaart blijven gewoon geldig. En de volgende keer kunnen we ook weer andere kleding inleveren voor extra punten. Dit is dus goedkoop én duurzaam shoppen!

Lees onze andere artikelen over The Swapshop:

the swapshop rode zand locatie centrum

The Swapshop heeft nu een tweede winkel in het centrum van Rotterdam

The Swapshop heeft nu een tweede locatie in Rotterdam. Begin september openden ze al een winkel in D...
The Swapshop Rotterdam Noord - De Wasserij

Kleding ruilen in plaats van kopen: The Swapshop is terug van weggeweest

Je kent het wel: van die mooie kledingstukken in je kast, die je om de een of andere reden toch niet...
Swapshop010 Monique

Kleding ruilen wordt het nieuwe kleding kopen, als het aan Monique ligt

Afgelopen weekend opende Monique Drent, samen met Laura Suijkerbuijk, Swapshop010. Een winkel waar j...

Meer over The Swapshop – Rotterdam Noord ontdekken?

The Swapshop – Rotterdam Noord kledingwinkels

Vandaag gesloten

Sint-Agathastraat 54, Rotterdam

Bekijk meer:kledingwinkels

Meer over The Swapshop – Rotterdam Centrum ontdekken?

The Swapshop – Rotterdam Centrum

Gesloten12:00 - 17:00

Rodezand 25 , Rotterdam

adv.