Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het ss Rotterdam heeft een nieuwe escape room met Rotterdams tintje (VIDEO)

Door Faayyaaz van Dijk 7 november 2019

Het openbaar vervoer in Rotterdam voelt soms aan als een escape room: vertragingen, omleidingen en dat soort dingen. ‘’Help! Ik wil naar huis.’’ Maar dat is dus niet de inspiratiebron van de nieuwe escape room bij het ss Rotterdam.

Vanaf donderdag 7 november kun je bij het ss Rotterdam terecht voor een nieuwe escape room: de Metro. Het idee van deze escape room ontstond in samenwerking met de RET, nadat zij vorig jaar hun vijftigjarige jubileum vierde. Onze collega’s van AD Rotterdam gingen langs.

De escape room

In escape room ‘de Metro’ waant de ‘escaper’ zich in een metro die is nagebouwd in het schip. In de deadline van een uur moeten de spelers allerlei opdrachten uitvoeren in de metro om uiteindelijk op tijd vanaf Centraal Station Rotterdam bij ‘metrostation’ ss Rotterdam te komen om de afvaart van het schip naar New York niet te missen.

Kost dat?

Escape Room Metro is te boeken voor groepen vanaf twee tot maximaal zes personen en is elke dag open van 11.30 uur tot en met 23.00 uur. Reserveren kan via de site. De escape room kost €125,- per kamer.

Lees ook:

Tramstoring

9 ergernissen die je herkent als je in Rotterdam met het ov reist

Rotterdam is natuurlijk de beste stad ter wereld. Ook qua openbaar vervoer hebben we niet echt te kl...

Rijnmond, Maasstad… Ligt Rotterdam nou aan de Maas of de Rijn?

Oh nee! Het pierenbad op het ss Rotterdam is niet meer gratis

  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.