Veelgestelde vragen

We doen ons best om deze site zo logisch mogelijk in te delen en gebruiksvriendelijk te maken. Daarnaast proberen we alles zo goed mogelijk toe te lichten. Maar, je zult met een reden op deze pagina zijn beland. Hier staan de meest gestelde vragen met hun antwoorden.

Kom je er alsnog niet uit, stel ons dan gerust je vraag.

 • Wat is indebuurt?

  indebuurt wil inwoners van een stad via nieuws, artikelen, aanbiedingen en tips informeren en inspireren over ontwikkelingen en activiteiten in hun buurt. Meer lees je op de pagina Wat is indebuurt.

 • Is indebuurt ook in andere steden actief?

  Ja, zeker! Heel graag willen we uitbreiden naar nog veel meer andere steden. Tot die tijd doen we er alles aan om de indebuurt formule zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jullie wensen. Hopelijk duurt het niet lang voordat indebuurt er voor nog veel meer plaatsen is!

 • Wie zitten er achter indebuurt Rotterdam?

  Indebuurt is een initiatief van DPG Media, die ken je wellicht van de AD  of de Volkskrant. Aan indebuurt werkt een lokaal redactie team in Haarlem en een kernteam eveneens vanuit Amsterdam. We stellen ons op deze pagina aan je voor.

 • Komt indebuurt ook uit als papieren krant of magazine?

  Nee, we hebben een hele mooie website, nieuwsbrief en Facebook-pagina en richten al onze aandacht daarop. Wel werken we samen met AD en huis aan huis kranten, dus soms kun je leuke artikelen en acties zeker terugzien in deze titels.

 • Wat moet ik doen als ik twijfel om mezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief?

  Eenvoudig, dewoon doen! Je kunt je hier aanmelden > 

  *Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Onderaan in elke nieuwsbrief vind je een knop om je af te melden

 • Kan ik de meldingen van indebuurt ook uitzetten?

  Van de redactie ontvang jij via je browser berichten waarvan wij denken dat je hier meer over wilt weten. Dit doen we omdat je ooit op ’toestaan’ hebt geklikt bij een melding tijdens je bezoek aan indebuurt.nl. Wil je deze meldingen niet meer ontvangen? Dan kun je dit op de volgende manieren uitzetten:

  Chrome
  Klik op de menu-knop (de drie puntjes onder elkaar rechtsboven in de hoek van de browser). Vervolgens selecteer je ‘Instellingen’ en daarna ‘Privacy en beveiliging’. Ga naar ‘Site-instellingen’ en tenslotte naar ‘Meldingen’. Je kunt meldingen hier uitschakelen. Op je telefoon zit de knop ‘Meldingen’ onder ‘Meer’, in je browser, en dan ‘Instellingen’.

  Internet Explorer
  Klik op de menu-knop (de drie puntjes naast elkaar rechtsboven in de hoek van de browser). Vervolgens selecteer je ‘Instellingen’, klik je op ‘Geavanceerd’ en hier kies je voor ‘Machtigingen’ beheren. Je kunt nieuwsmeldingen hier uitschakelen.

  Firefox
  Klik achtereenvolgens op menu, opties en inhoud om de notificaties te kunnen beheren.

 • Kan ik me ook uitschrijven voor de nieuwsbrief?

  Dat kan wel, maar waarom zou je jezelf willen?

  Uitschrijven kan op elk gewenst moment in de nieuwsbrief zelf helemaal onderaan.