Mooi gebaar: Feyenoord speelt een benefietwedstrijd en jij kan er bij zijn

Door Wouter Vocke 12 maart 2018

Een leuke wedstrijd kijken én een goed doel steunen. Dat kan, want volgende week speelt Feyenoord in de Kuip een benefietwedstrijd tegen ADO Den Haag. Met de wedstrijd steunen de teams stichting ‘Overleven met Alvleesklierkanker’.

De landskampioen verzorgt elk seizoen een benefietwedstrijd en heeft deze keer de ‘buren’ uit Den Haag uitgenodigd. De wedstrijd staat geheel in het teken van Support Casper, de opbrengst zal dan ook geheel naar de stichting gaan. Wanneer? Woensdag 21 maart om 18.00 uur.

Clubarts Casper

In Nederland overlijden er dagelijks acht mensen aan alvleesklierkanker. De actie Support Casper is mede opgezet door prof. dr. Casper van Eijck. Naast clubarts van Feyenoord is Casper van Eijck ook werkzaam bij het Erasmus MC als chirurg en onderzoeker op het gebied van alvleesklierkanker. “De kans op genezing van de ziekte is nu minimaal. Nagenoeg iedereen die de ziekte krijgt, sterft binnen een jaar. Dit moeten we een halt toeroepen en dat kúnnen we”, aldus de clubarts.

Kaartjes

Een kaartje voor de benefietwedstrijd kost maar 12,50 euro. Klik hier om via de website van Feyenoord te bestellen. Per persoon kan een onbeperkt aantal kaarten worden gekocht, je hebt geen clubkaart of seizoenkaart nodig. Kaartje nóg goedkoper scoren? Koop ze dan via vakantieveilingen.

Stadion Feijenoord (De Kuip) vrijetijd en uitgaan

Vandaag gesloten

Van Zandvlietplein 1, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan