Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit Rotterdamse kledingmerk tilt de looks van Sparta naar een nieuw niveau

Door Luuk Barendrecht 22 november 2019

Binnenkort loopt heel Spangen in het zwart in plaats van rood/wit gestreept, Clan de Banlieue en Robey hebben de handen ineen geslagen en dit fantastische tenue uitgebracht voor Sparta.

Het is helemaal hip in de voetbalwereld: clubs die de samenwerking aangaan met kledingmerken voor een nieuw voetbaltenue. Eerder ging Paris Saint Germain (voetbal) al in zee met basketbalmerk Jordan en Juventus bracht een shirt uit samen met adidas en Palace (een skatemerk). Nu is ons eigen Rotterdamse Sparta aan de beurt.

Sparta Teneu Banlieue/Robey

Beide merken hebben roots in Rotterdam: Sparta was één van de eerste clubs in Nederland die met Robey een officiële shirtsponsor hadden. En de oprichters van streetwearmerk Club de Banlieue zijn opgegroeid in Spangen en al van jongs af aan fan van Sparta.

Vanaf nu verkrijgbaar

Zaterdag 30 november zal Sparta voor het eerst in het tenue spelen tijdens de uitwedstrijd tegen Willem II. Vandaag gaat het unieke tenue in de verkoop in een beperkte oplage. Het is verkrijgbaar bij Sparta, Robey Sportswear en Clan de Banlieue. Het tenue is te koop in twee verschillende versies: een Players Edition met sponsors en een Casual Edition zonder sponsors. Wij kunnen niets anders zeggen dat dat het er superstrak en gaaf uitziet.

Sparta Teneu Banlieue/Robey

Sparta

Mooie beelden: Het Kasteel van Sparta door de jaren heen

Sparta is weer terug in de Eredivisie! De eerste wedstrijd van seizoen 2019/2020 is meteen tegen sta...

Van chique naar shabby: wonen in Spangen is helemaal hip!

Meer over

Sport Winkelen

adv.