Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is dé plek om te sporten voor (aanstaande) mama’s

Aangeboden door bbb health boutique Rotterdam 29 oktober 2019

bbb health boutique is dé plek om te sporten voor alle vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of al een kindje hebben. Je kunt hier veilig en effectief trainen, er is veel aandacht voor je hormoonbalans en ze hebben een speciaal programma om na je bevalling snel weer in shape te komen.

Allereerst is bbb gewoon een hele fijne, knusse plek om te zijn. In tegenstelling tot de meeste reguliere sportscholen word je meteen rustig als je hier binnenstapt. Het interieur is prachtig, de mensen zijn onwijs aardig en doordat er enkel vrouwen komen staat het er niet strak van de testosteron. Een goed begin, dachten we zo.

Ontspannen sporten met buik of baby

Met het programma ‘mama to be‘ volg je een programma dat afgestemd is op de verschillende fases van je zwangerschap. Het programma ‘mama‘ richt zicht op de fases na je bevalling. Er is zelfs een programma voor vrouwen die via een keizersnee zijn bevallen! Verder kun je bij bbb health boutique ook groepslessen volgen, zoals yoga. En dan zijn er die leuke roze warmtecabines, om in te sporten. Op bepaalde tijdstippen mag je zelfs je baby meenemen, die dan lekker op een kleedje bij je mag liggen om te kijken hoe jij je in het zweet werkt. Binnen een halfuurtje ben je klaar, dus ook dát is ideaal.

Lees verder onder de foto >

sporten na bevalling rotterdam bbb

Psychologen, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen in huis

De aandacht ligt bij bbb health boutique niet alleen op bewegen; coaching speelt een grote rol. De professionele coaches – bbb heeft psychologen, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen in huis – hebben een persoonlijke aanpak, en zorgen ervoor dat jij zowel letterlijk als figuurlijk (weer) lekker in je vel zit. Daarbij wordt ook rekening gehouden met je hormoonbalans. Wel zo fijn, rond een zwangerschap! O, en op de website kun je als lid allerlei lekkere, gezonde recepten vinden voor ieder moment van de dag. Zo kom jij je zwangerschap – en prille moederschap – wel door!

Gratis proefles

Heel veel uitgebreide informatie over sporten tijdens en na je zwangerschap vind je hier, op de website van bbb health boutique. Als het je wat lijkt, kun je nu een gratis proefles aanvragen via de oranje button hieronder.Meer over bbb health boutique Rotterdam ontdekken?

bbb health boutique Rotterdam

sportscholen

Zwart Janstraat 138, Rotterdam

Bekijk meer:sportscholen

adv.