Binnenkijken: zó sfeervol is deze nieuwe vrouwensportschool

Aangeboden door bbb health boutique Rotterdam 5 maart 2019

Inmiddels is bbb health boutique – die gloednieuwe vrouwensportschool in het Oude Noorden – alweer een tijdje open. Tijd voor ons om, gewapend met camera, een kijkje te nemen. We trokken de volgende conclusies:

  1. Er is hier in de afgelopen maanden keihard geklust, want mán wat een metamorfose!
  2. Deze plek doet in niets denken aan een standaard sportschool barstensvol testosteron; zodra je binnenstapt voel je de rustige, warme sfeer.
  3. Hoe uitnodigend zijn deze plek en de mensen die er lesgeven? Heel!

Workouts in warmte

bbb health boutique – een succesformule in veel andere steden, en nu dus hard op weg dat ook in Rotterdam te worden – staat bekend om de persoonlijke aanpak, ‘met aandacht voor body, food & mind’. Maar wat deze sportschool ook zo bijzonder maakt zijn de workouts in warmte: effectieve 30-minute-workouts in een roze hot cabin. In de zaal is er verder ruimte voor klasjes yoga, pilates, kickboksen en HIIT.

Op adem komen in de tuin

Leuk detail is de tuin, waar je na het sporten nog even kunt bijkletsen met je mede-bbb’ers, of even rustig op adem kunt komen. Ook worden hier bij mooi weer lessen gegeven. Heerlijk!

bbb health boutique

Binnenkort in Rotterdam: deze hippe sportschool voor vrouwen

Sporten doen we binnenkort niet meer in een simpele sportschool, maar in een heuse ‘health boutique’...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door bbb health boutique Rotterdam. Meer over bbb health boutique Rotterdam ontdekken?

bbb health boutique Rotterdam

sportscholen

Zwart Janstraat 138, Rotterdam

Bekijk meer:sportscholen

  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.