Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 vrouwen over bbb health boutique

Aangeboden door bbb health boutique Rotterdam 29 juni 2019

Afgelopen januari opende in het Oude Noorden een vernieuwend sportschoolconcept: bbb health boutique. In deze frisse, vriendelijke vrouwensportschool is er veel persoonlijke aandacht en begeleiding, en kun je onder meer sporten in futuristische roze cabines én in de tuin. Deze 5 Rotterdamse vrouwen vertellen over hun ervaringen bij bbb health boutique.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Daniëlle

“Ik houd niet van sporten, en toch ga ik al 3 maanden 2 keer per week.”

“Eigenlijk ben ik helemaal niet sportief en houd ik niet van sporten, en toch ga ik al drie maanden twee keer per week sporten bij bbb in Rotterdam. En ik vind het nog leuk ook! Ik word begeleid door leuke, motiverende meiden, de sportschool is kleinschalig en comfortabel en de programma’s op maat zijn goed vol te houden. Naast het feit dat ik al wat kilo’s ben afgevallen, voelen mijn lijf en mijn hoofd zoveel beter dan drie maanden geleden. Het is maar dertig minuten knallen en dan ben ik klaar en kan ik fris gedoucht naar mijn werk! Ik vind het een investering in mezelf.”


Meer over bbb health boutique Rotterdam ontdekken?

bbb health boutique Rotterdam sportscholen

Zwart Janstraat 138, Rotterdam

Bekijk meer:sportscholen

Carol

“Het is net of ik iedere dag met een personal trainer sport.”

“Ik voel me fijn bij bbb health boutique. De sfeer is fijn en ongedwongen. Na mijn eerste proefles was ik meteen verkocht, en na vijf maanden ben ik zelfs verslaafd. Ik kan bij bbb mijn eigen programma opstellen om mijn doel te bereiken, en door de persoonlijke aandacht die alle coaches aan je besteden is het net of ik iedere dag met een personal trainer sport. De balance-les en pilates in de cabine zijn voor mij een must. Door de lessen in de warmtecabine heb ik zonder lijnen meer spieropbouw gekregen en meer vet verloren.”

bbb health boutique rotterdam

Binnenkijken: zó sfeervol is deze nieuwe vrouwensportschool

Inmiddels is bbb health boutique - die gloednieuwe vrouwensportschool in het Oude Noorden - alweer e...

Maria

“Ik geloof het zelf nog niet helemaal, maar die weegschaal liegt niet!”

“Na de feestmaanden waar ik geen bitterbal, oliebol of glas champagne met rust heb gelaten werd het tijd voor een nieuwe, frisse en vooral dunnere start. Vanaf het moment dat ik binnenstapte bij het mooie pand op de Zwart Janstraat voelde ik dat het een match was. De frisse uitstraling en de lieve dames die er werken gaven mij direct een gevoel dat ik hier op mijn plek ben. Na een hernia werd sporten erg belangrijk voor mij, maar het kan ook spannend zijn. Soms kan ik met een kleine handeling weer last krijgen van mijn rug. Daarom wil ik sporten alleen goed begeleid doen.

Gelukkig vond ik bij bbb health boutique de combinatie die ik nodig heb: een persoonlijke benadering, niet te grootschalig, kennis van het vak en altijd met oog voor lichaam en geest. Door de veertig graden waarin je sport merk ik dat ik veel verder kan gaan dan buiten de cabine. Ik ben minder gevoelig voor blessures en ik heb het idee dat ik er flink spieren mee laat groeien en vet mee verlies. In vijf maanden tijd ben ik met een dieet dat ik volgde en het sporten bij bbb health boutique wel zeventien kilo afgevallen. Ik geloof het zelf ook nog niet helemaal, maar die cijfers op de weegschaal liegen echt niet! Ik ga nog steeds met veel plezier drie à vier keer per week naar de Zwart Janstraat om me daar in het zweet te werken.”

Yolanda

“De coaches voelen al na korte tijd vertrouwd.”

“Sinds begin maart sport ik bij bbb health boutique aan de Zwart Janstraat. Het is een warm welkom; al na korte tijd voelen de coaches vertrouwd. Stuk voor stuk weten ze waar ik mee bezig ben en vragen ze me hoe het gaat. Ze geven tips en steunen me in mijn doelen gericht op body, food en mind. Ik vind het ideaal dat ik een halfuurtje binnen kan lopen voor een eigen workout in de cabine en dat er daarnaast ook groepslessen zijn: van yoga tot aan HIIT en kickboksen. Deze afwisseling en de complete aanpak zorgen ervoor het me lukt om, naast lekker te sporten, langdurig te werken aan mijn lifestyle. Last but not least waardeer ik de aandacht die er is voor duurzaamheid en onze planeet. Zo kregen we na een challenge als presentje een ‘save the bee bee bee-zaadbom’.”

Nora

“Wat ontbrak met het trainen op de sportschool vond ik terug bij bbb health: motivatie! “

“Wat mij opviel aan bbb health boutique ten opzichte van een sportschool of mijn eerdere workouts in een warmtecabine, is dat het niet alleen gericht is op het sporten. Het gaat om jouw totale well-being. Bij binnenkomst in de boutique komt er al een bepaalde rust over je heen. De coaches zijn heel vriendelijk en vragen gelijk aan je hoe je je voelt en hoe je dag is geweest. Mocht je niet lekker in je vel zitten of is er medisch iets aan de hand, zullen ze jouw trainingsschema daarop aanpassen. Je kunt trouwens ook een voedingsschema bijhouden, zodat de coaches je kunnen adviseren bij je doelen.

Ieder jaargetijde hebben ze een challenge waaraan je kunt meedoen. Dit is voor extra motivatie en om jouw doelen scherp te houden. Voor mij is bbb health echt ideaal, een stevige 30-minuten workout met een eigen trainingsschema. Met als variatie de lessen. De bbb30 is één van mijn favorieten: een pittige les van dertig minuten in de cabine, gericht op de benen, billen en buik. Maar ook de les bodyshape in de zaal is zeer pittig en wordt door een superleuke en gezellige dame gegeven, waardoor je iedere keer weer terug wilt komen. Wat ontbrak met het trainen op de sportschool vond ik terug bij bbb health: motivatie! Zelfs zo dat ik na vier maanden voor een onbeperkt abonnement heb gekozen. Zeker een aanrader voor iedere vrouw!”

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.