Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zishan maakt juridische bijstand toegankelijk: stukken goedkoper en in ‘normaal’ Nederlands

Aangeboden door Lwzjuristen.nl 29 juli 2020

Je hoopt er natuurlijk niet op, maar iedereen kan in een situatie belanden waarbij juridische bijstand nodig is. Ook jij, of jouw bedrijf. Wist je dat je in zo’n situatie niet per se een advocaat hoeft in te schakelen? Je kunt ook terecht bij Lwzjuristen.nl. Hier ben je niet ‘zomaar een nummertje of een dossier’. Bovendien ben je een stuk goedkoper uit.

De Rotterdamse Zishan Hussain startte Lwzjuristen.nl (wat staat voor ‘Law with Zishan’) in 2016, vanuit het idee dat juridische bijstand niet alleen voor de rijken mag zijn. Ondernemers, maar ook particulieren, kunnen bij hem en zijn collega’s terecht voor goed en relatief betaalbaar advies. Hij legt uit: “Een jurist kan bijna hetzelfde werk doen als een advocaat, maar dan veel goedkoper.” Waarom veel mensen dan toch een advocaat inschakelen? “Weinig mensen weten precies wat een jurist doet.”

In ‘normale’ woorden

Lwzjuristen.nl kan je precies vertellen wat jouw (rechts)positie is – en dat in ‘normaal’ Nederlands, Engels, Urdu of Marokkaans. Het doel is om jou wegwijs te maken in het juridische web, en dus maken ze het toegankelijk en betrekken ze je echt in het proces. Dit is ook de reden waarom Zishan blogs schrijft en actief post op Facebook en Instagram. Superinteressant, vol slimme tips (voor iedereen) en dus zeker het volgen waard! Net als de nieuwsbrief van Lwzjuristen.nl, trouwens.

Lees verder onder de instagrampost >

View this post on Instagram

Welke verzekeringen kunt u nodig hebben? Heeft u een huurwoning of een koopwoning en wilt u weten met wat voor verzekeringen u mogelijk te maken kunt krijgen? Of bent u gewoon geïnteresseerd naar de inhoud van verschillende verzekeringen? Lees dan vooral de nieuwe blog! [LINK IN BIO] _ DEEL 2 volgt en daarin geven wij informatie over de meest voorkomende 'handige' verzekeringen en is ook aangevuld met praktische tips. _ #LawwithZishan #Lwzjuristen #entrepreneur #verzekering #koop #huur #woning #rent #schade #fbto #achmea #nn #independer #centraalbeheer #vergoeding #postoftheday #positivevibes #lawyer #business #tips #weetje #facts #suited #legal #boss #ondernemer #zakelijk #particulier #rotterdam

A post shared by Law with Zishan (@lwzjuristen.nl) on

Van arbeidsrecht tot aansprakelijkheidsrecht

Lwzjuristen.nl is gespecialiseerd in huurrecht, arbeidsrecht, consumentenrecht, aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, incasso en eurovergunningen. Cliënten kunnen – voor een vast bedrag per maand – zelfs 24/7 hun vragen stellen via WhatsApp. Meer informatie hierover vind je in de nieuwsbrief. Valt jouw vraag buiten het werkgebied van Zishan en zijn collega’s? Dan linken ze je graag aan een van hun partners, zodat je alsnog zo goed mogelijk geholpen wordt.

90% van de zaken gewonnen

Op de website houdt het kantoor de cijfers bij, en die liegen er niet om. Lwzjuristen.nl won 90% van de zaken. In 89% van de gevallen lukte het om tot een schikking te komen, 75% van de vorderingen waar ze zich op richtten werden ingetrokken en van alle dossiers is 70% inmiddels afgesloten.

Twee locaties en gratis juridisch spreekuur

Zishan en zijn team verwelkomen hun cliënten op twee locaties in Rotterdam. Cliënten die liever met het openbaar vervoer komen, zijn welkom op het kantoor schuin tegenover station Blaak aan de Posthoornstraat 17 (vierde verdieping). Cliënten die liever met de auto komen, zijn welkom op het kantoor in Kralingen-Crooswijk aan de Overwegwachter 4 (eerste verdieping). Voor beide locaties is het mogelijk om een intakegesprek in te plannen of voor het gratis juridische spreekuur langs te komen. Wel op afspraak natuurlijk.

Ook leuk: parkeren aan de Overwegwachter en omgeving is gratis. Bovendien ben je binnen drie minuten rijden op de snelweg!

Lees verder onder de instagrampost >

View this post on Instagram

Heeft u een rechtsbijstandverzekering? Dan heeft u recht op vrije advocaat keuze. Wat? Vrije advocaat keuze?: U bent niet verplicht om een juridisch medewerker van uw rechtsbijstandverzekeraar te kiezen. U mag zelf een advocaat of een andere "rechtens bevoegde deskundige" kiezen. De verzekeraar moet de kosten voor het inschakelen van deze deskundige vergoeden. Voorwaarde: Dit zijn ze alleen verplicht te doen als de rechtsbijstandverzekeraar besluit een juridische of administratieve procedure te voeren! Wenst uw rechtsbijstandverzekeraar niet een procedure te starten, dan kunt u een beroep doen op de geschillenregeling. Zie hiervoor uw polisvoorwaarden. Ook geldt bij sommige rechtsbijstandverzekeraars voor consumenten een eigen risico van €250,-. Tip: Schakel niet zelf een externe advocaat of jurist in! U heeft namelijk eerst toestemming en een opdracht nodig van uw rechtsbijstandverzekeraar. Feitje: Lwzjuristen werkt ook op zaterdagen. Zit u op een zaterdag dus met een vraagstuk, dan kunt u ons tussen 12:00 uur en 17:00 uur bereiken! __ #LawwithZishan #Lwzjuristen #entrepreneur #succes #vergoeding #geld #cash #positivity #postoftheday #positivevibes #lawyer #business #tips #weetje #facts #suited #slick #slim #legal #boss #ondernemer #zakelijk #particulier #denhaag #amsterdam #rotterdam

A post shared by Law with Zishan (@lwzjuristen.nl) on

Dit zeggen cliënten over Lwzjuristen.nl

Ook de reacties van cliënten zijn lovend. Op de website lees je ze in het geheel, maar we pakken er alvast wat opvallende dingen uit:

  • “Deze jongen is werkelijk geweldig! Kennis, vaardig en snel!”
  • “Snel, adequaat en deskundig juridisch geholpen!”
  • “Uit mijn contact werd duidelijk dat ik niet een nummertje ben of een dossier.”
  • “Lwzjuristen heeft het allemaal heel wat dragelijker gemaakt door zijn down to earth en open persoonlijkheid. Met zijn uitstekende kennis van zaken zorgt hij ervoor dat het probleem snel en correct wordt opgelost. Geen enkele vraag, belletje of suggestie is te veel. Met Zishan aan je zijde kan je rekenen op een succesvol eerlijk proces. Zeker een aanrader!”

Dit kan Lwzjuristen.nl voor jou betekenen

Benieuwd naar wat Zishan en zijn collega’s voor jou kunnen betekenen? Kijk dan hier!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lwzjuristen.nl. Meer over Lwzjuristen.nl ontdekken?

Lwzjuristen.nl

advocaten

Geopend10:00 - 19:00

Overwegwachter 4, Rotterdam

Bekijk meer:advocaten

adv.