Leuk volgens Linda: kinderparadijzen, een sfeervolle werkplek en mooie cadeaus

Door Britte Kramer 11 juli 2018

Linda AfterNINE

Linda (34) is geboren en getogen in Rotterdam. Ze is getrouwd met Roel en tijdens haar zwangerschap van dochter Jolie maakte ze de bewuste keuze om thuisblijfmoeder te worden. Inmiddels is Jolie twee jaar en genieten ze allebei nog steeds enorm van die beslissing. Daarnaast schrijft ze over hun leven op haar blog AfterNINE.nl.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

The Tea Lab

Om te werken aan mijn blog AfterNINE.nl kom ik graag bij The Tea Lab. Goede koffie, fijne sfeer, stabiele WiFi en ook nog een leuk uitzicht op de Laurenskerk.

The Tea Lab restaurants en horeca

nu open09:00 - 19:00

Westewagenstraat 80, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Het Kralingse Bos

Het bos is ieder seizoen even mooi! En je kan er zwemmen in de Plas, picknicken, wandelen, in het gras liggen, koffie drinken, hardlopen, naar de kinderboerderij. Zien hoe de zon ondergaat achter de skyline van Rotterdam… Eindeloos vermaak!

Juffrouw van Zanten (Kralingen)

Een waar kinderparadijs, dus favoriet om heen te gaan met Jolie. Samen wat lekkers eten en drinken (ze hebben een uitgebreide kaart voor kinderen!), een boekje lezen, of zij lekker spelen en ik bijkletsen met een vriendin. Voor de mooie dagen is er zelfs een zandbak buiten!

Juffrouw van Zanten biologische restaurants

nu gesloten08:30 - 18:00

Lusthofstraat 27A, Rotterdam

Bekijk meer:biologische restaurants

Kralingse Veer

In deze oude, maar relatief onbekende wijk van Rotterdam kochten wij vorig jaar vrij impulsief een huis. En we hebben het zo naar ons zin! Het heeft het stoere van de stad en het knusse van een dorp en door het vele verloop ontstaat er nu een mooie mix van de échte volkse Rotterdammers en hippe, jonge gezinnen.

Oudedijk

Rotterdamse Mysteries: ‘Zo oud als de weg naar Kralingen’

In de rubriek Mysteries behandelen we iedere week een apart of raar gegeven uit de stad. Waarom de t...

Donner

Posted by Donner on Tuesday, 16 January 2018

 

De boekhandel met een Rotterdams hart en nu ook met een pand in het hart van Rotterdam. In de crisis met crowdfunding overeind gehouden. Ik kom er graag. Ik lees zelf veel te weinig, maar we lezen wel iedere avond voor aan mijn dochter. En een boek vind ik ook altijd een mooi cadeau om te geven.

Donner boekhandels

nu gesloten09:30 - 18:00

Coolsingel 119, Rotterdam

Bekijk meer:boekhandels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶