Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De uitslag is bekend… Dit is de leukste barman van Rotterdam!

Door Britte Kramer 1 augustus 2018

Onze ‘wie is de leukste barman-poll‘ is goed benut! In totaal kwamen er 2.419 stemmen binnen. 724 daarvan waren voor de winnaar – zo goed als 30% van de stemmen dus! Maar wie is die populaire barman dan? Met trots presenteren we: Allan Brown van Mad Mick’s Breakaway Café!

Dinsdagavond verrasten we hem met de beker. Zijn collega’s zaten in het complot, dus toen zijn dienst om acht uur begon zaten er vrienden klaar, schalde ‘We Are the Champions’ uit de speakers én kwamen wij aangeslopen met de beker. Hoe dat ging zie je in het filmpje hieronder. (Geluid aan!)

In de Arubaanse kranten

De eerste minuten kon hij het vooral niet geloven en zijn cocktailshaker shakete nog sneller dan normaal. “Ik ga meteen mijn moeder op Aruba bellen”, zei hij toen hij van de eerste schrik bekomen was. We zijn trouwens benieuwd of hij de Arubaanse kranten weer haalt, want alleen zijn nominatie al was voor de journalisten daar voer voor een artikel. Daarna werd er flink geproost met shots van de door hem zelf ontwikkelde jenever (gaat dat proeven mensen!) en een paar steengoeie cocktails.

De eindstand

We vinden het niet zo gezellig om de hele eindstand van 1 tot en met 11 te noemen, want het zijn natuurlijk allemáál kanjers. Daarom hebben we besloten om de eerste vijf plekken bekend te maken:

  1. Allan Brown | Mad Mick’s Breakaway Café (724 stemmen)
  2. Jan | Eetcafé Opa (551 stemmen)
  3. Caco | Stirr (396 stemmen)
  4. Ronald | Bokaal (193 stemmen)
  5. Tom | Belgisch Biercafé Boudewijn (140 stemmen)

Gefeliciteerd allemaal!! En ook nog even een groot applaus voor die andere zes barre mannen: Jonathan van Café de Zondebok & ’t Zwarte Schaap, Thijmen van De Huismeester, Roel van Faas, Casper van Het Eigendom, Romano van Proeflokaal De Riddert en André van BIRD!

En wie mag een avondje gaan drinken bij Allan Brown in de Breakaway?

Wie zich meteen inschreef voor onze nieuwsbrief maakte kans op een tegoed van 25 euro, te besteden aan de bar bij de winnaar. Dat betekent dus dat de winnaar die koninklijke cocktails van Allan mag gaan proeven in het Breakaway Café. Deze bofferd heet… Lennart Bakker! Hij heeft inmiddels bericht van ons ontvangen.

adv.