Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

TIP: hier haal je de lekkerste oliebollen van Rotterdam

Aangeboden door Bakker Klootwijk 17 december 2018

Helaas: dit jaar geen AD-oliebollentest. Handen in het haar dus, want wáár vinden we dan de lekkerste oliebollen van Rotterdam? Nou, gewoon weer bij Bakker Klootwijk! Zij werden in 2017, tijdens de 25e en allerlaatste AD-oliebollentest, glansrijk eerste. Met een dikke 10 als eindcijfer!

In feite zijn ze dus de eeuwige winnaar, met dank aan de twee grote oliebollenexperts binnen het bedrijf: Werner Lodewijk en Jan Verwijs. ‘De perfecte oliebol’ is bijna een obsessie geworden voor de twee. In de zomervakantie beginnen ze al te experimenteren met honderden dozen krenten en rozijnen en tientallen kistjes bijzondere appels, met als resultaat ‘louter complimenten voor de smaak, geweldige vulling en fantastische krokante korst,’ aldus het AD. De oliebollen van Bakker Klootwijk zijn niet alleen de beste van Rotterdam, maar van héél Nederland!

Hier haal je ze:

Ook zonder die AD-oliebollentest bakken ze dit jaar gewoon weer volgens hetzelfde recept en met hetzelfde enthousiasme, dus dat zit wel snor. Maar wáár haal je ze? Nou:

  • bij alle winkels van Bakker Klootwijk;
  • bij de speciale Bakker Klootwijk-stand in de Markthal (vanaf 28 december);
  • bij de Drive-Inn bij de bakkerij zelf (Vlierbaan 2, Capelle aan den IJssel, vanaf 28 december).

Bewaar jij de oliebollen liever tot 31 december? Bakker Klootwijk is ook meester in het maken van kerstkransen, kerststollen en andere feestelijke lekkernijen. Just sayin’….

Oliebollen-eetwedstrijd

Hoeveel oliebollen krijg jij op? Ja, je kan opscheppen, maar eh… eerst zien, dan geloven! Op maandagmiddag 31 december wordt tijdens het IJsvrij Park Festival bij de Euromast een heuse oliebollen-eetwedstrijd georganiseerd. Niet met van die gare, zompige bollen, maar met het echte kwaliteitswerk van Bakker Klootwijk! We houden je op de hoogte.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bakker Klootwijk. Meer over Bakker Klootwijk ontdekken?

Bakker Klootwijk

bakkers

Vlierbaan 2, Capelle aan den IJssel

Bekijk meer:bakkers

adv.