Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Supersnel een betrouwbare oppas: zo regel je dat (met korting)

Aangeboden door Nanny Nina 18 oktober 2020

Een goede oppas is een godsgeschenk. Jij hebt een paar uur voor jezelf en de kinderen kan je met een gerust hart achterlaten. Bij Nanny Nina begrijpen ze hoe belangrijk dat is. Hier kies je voor een vaste babysitter of flexibele opvang, of ze helpen je met een au pair. Wil jij ook geen oppasstress meer? Lees dan snel verder.

De tweelingzussen Jasmijn en Lyla Kok runnen samen het succesvolle oppas- en au-pairbedrijf Nanny Nina. Ze zijn ooit gestart met oppassers in Delft. Inmiddels hebben ze een landelijk oppasnetwerk met onder meer een vestiging in Rotterdam. “We screenen iedereen die zich bij ons aanmeldt uitvoerig. Alleen betrouwbare, leuke en verantwoordelijke meiden en jongens, die het tof vinden om met kinderen op pad te gaan, komen door onze screening”, vertelt Jasmijn. Zo weet jij dat alleen de beste oppas voor jouw kinderen zorgt.

“We bieden verschillende services aan. Je kunt kiezen voor flexibele opvang, een au pair of een vaste gastouder bij je thuis. Je kunt lid worden en een maandabonnement afsluiten, of ad hoc een oppas boeken.” Hoe dat precies werkt leggen we hieronder uit.

Hoe het werkt

Aanmelden werkt als volgt: je maakt een profiel aan op de website van Nanny Nina. “Hierin stel je jouw gezin voor”, aldus Jasmijn. “Je laat bijvoorbeeld weten hoeveel kinderen je hebt, welke huisdieren er zijn en wat je belangrijk vindt binnen je gezin. Ook meld je eventuele sportclubjes van je kroost en upload je een foto, zodat de babysitters een beeld hebben bij wie ze gaan oppassen. Vervolgens doe je een aanvraag voor flexibele opvang. Binnen twee uur stellen we een aantal meiden of jongens uit jouw buurt aan je voor.” Supersnel geregeld dus!

Vaste oppas

Zoek je een vaste oppas met vaste dagen, dan kan je hiervoor een aanvraag indienen. Dit kan zowel online als telefonisch bij jouw lokale city captain. Met een gastouder aan huis heb je zelfs recht op kinderopvangtoeslag. Daarnaast bespaart het je ritjes van en naar de kinderopvang. Wat een luxe! “Dankzij het recht op kinderopvangtoeslag hoeft dit helemaal niet duur te zijn”, vertelt Jasmijn.

Lees verder onder de foto >

Foto: Nanny Nina

Au pair

Als je een drukke baan hebt, meerdere kinderen en een kamer over, kan een au pair dé oplossing zijn. Het is misschien on-Hollands, maar het heeft een hoop voordelen. Een au pair helpt bij de zorg van je kinderen en neemt huishoudelijke taken over. Nanny Nina kan je koppelen aan een au pair of kan je begeleiden als je zelf iemand hebt gevonden. Nieuwsgierig of dit wat voor je is? Lees er meer over op de website van Nanny Nina. Bij indebuurt mogen we nu €100,- korting geven op je au-pair-aanvraag! Voer de code INDEBUURT in op de website van Nanny Nina en het wordt automatisch verrekend.

Gratis app

Nanny Nina heeft een gratis app ontwikkeld, waarbij je alleen betaalt voor wat je gebruikt. Boek jij een babysitter via deze app, dan betaal je 49 cent per dertig minuten aan het bureau. Dit staat los van het uurloon wat je aan de oppas betaalt. Als je maar twee boekingen per maand hebt, kan dit voordelig voor je uitpakken. Anders word je lid van Nanny Nina en betaal je €14,99 per maand. Dan mag je zo vaak als je wilt een betrouwbare oppas boeken. Ga jij voor een vaste gastouder aan huis, dan gelden er weer andere bedragen. Belangrijk dus om goed uit te zoeken wat bij jou precies past.

Ben jij enthousiast geworden en heb je geen zin meer in oppasstress? Download dan snel de app en kijk voor meer informatie op de website.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Nanny Nina. Meer over Nanny Nina ontdekken?

Nanny Nina kinderopvang

Bekijk meer:kinderopvang

adv.