Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom je de tosti’s van The Tosti Club móet proeven!

Aangeboden door The Tosti Club 30 juni 2018

Een knapperige bite door het laagje boter, dan een stevige laag brood, om vervolgens bij een ruime hoeveelheid vers beleg uit te komen. Smeuïge kaasdraden, een fris tomaatje, afijn, je snapt het… Water in je mond? Dan raden we je aan om heel snel richting The Tosti Club op de Oude Binnenweg te gaan, waar Patrick van Tilborg en zijn team klaarstaan om je te verwennen met deze heerlijke tosti’s.

Wij Nederlanders zijn de grootste tosti-eters ter wereld: we eten ze bij het ontbijt, als lunch én als avondeten. Met dit bijzondere feit in zijn achterhoofd opende Jacco Heijkoop drie jaar geleden tostirestaurant The Tosti Club in Breda. Zijn grote inspiratiebron was zoon Coen, die een voorliefde heeft voor molens én tosti’s. Die liefde voor tosti’s komt door zijn opa: hij maakte altijd échte tosti’s voor Coen. En echte tosti’s, die komen van de plaat. Dus ja: The Tosti Club – inmiddels succesvol in meerdere steden, want Coen snapt wat lekker is – bakt ze ook op de plaat, recht voor je neus.

The Tosti Club Rotterdam pantosti

Net zoals opa altijd deed

Coen werkt bij de molenaar die het meel voor The Tosti Club maalt. Met dit meel maakt Bakkerij Vromans speciaal tostibrood voor The Tosti Club. Dat brood wordt in dikke plakken van 1,8 centimeter gesneden, belegd met verse ingrediënten en vervolgens op de plaat gebakken. Net zoals opa dat altijd deed. Vervolgens gaat de tosti nog even de oven in. Het resultaat? Een knapperige, dikke tosti, waarbij alle ingrediënten maximaal tot hun recht komen. En dan hebben we het dus niet alleen over een plak ham en kaas.

The Tosti Club Rotterdam bar

South American Taco Tosti, anyone?

De kaart van The Tosti Club is gebaseerd op verschillende landen. Ook kun je zelf tosti’s samenstellen, en zijn er genoeg vegetarische opties. Kies je van de kaart, dan raden we de South American Taco Tosti aan: een heerlijke tosti met jonge kaas, tacosalsa, gekruid gehakt en chimichurri. Of wat dacht je van de Salmon Tosti, met belegen kaas, tzatziki, gerookte zalm, wasabi en rode ui? Lekker! Ook zoetekauwen komen hier aan hun trekken, met bijvoorbeeld een tosti van krentenbrood met mascarpone, appel, kaneel en vanilleijs of met mascarpone, banaan en nutella. Uhmmm, kom maar door!

En dat is nog niet alles…

The Tosti Club barst van de goede plannen! Deze zomer starten ze met heerlijke mini-tosti’s, verse sandwiches en… The Tosti Burger. Stay tuned!


Meer over The Tosti Club ontdekken?

The Tosti Club restaurants en horeca

Geopend09:30 - 18:00

Oude Binnenweg 127B, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.