Weekendnieuws: kamperen in de Centrale Bibliotheek van Rotterdam en meer..

Door Faayyaaz van Dijk 12 maart 2018

Afgelopen weekend te druk gehad met boodschappen en gezelligheid? Geen nood, wij zetten de gebeurtenissen van afgelopen weekend nog even op een rijtje.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kamperen in de Bibliotheek

(Foto AD)

Zaterdag 10 maart kon je kamperen in de Centrale Bibliotheek van Rotterdam. Niet zomaar hoor! De 83ste Boekenweek is van start gegaan en dat werd om deze reden dus mogelijk gemaakt. Voor tentjes werd gezorgd, maar de slaapzakken en luchtbedden moest je zelf meenemen.

Centrale Bibliotheek Rotterdam bibliotheken

Nu gesloten13:00 - 17:00

Hoogstraat 110, Rotterdam

Bekijk meer:bibliotheken

Rotterdam sleept een internationale prijs binnen

Aiman Boulahrouz en Fred van der Hilst in Oppassen. ( Screenshot Oppassen)

Dit keer geen internationale prijs voor de Markthal zoals we gewend zijn, maar voor een film van eigen bodem! De film ”Oppassen” van de Rotterdamse regisseur Shariff heeft gisteravond in Parijs de prijs voor Best Sound Design gewonnen tijdens Filmapolooza.

Vier nog nooit eerder vertoonde films in de Bioscoop

(Foto KINO)

Zondag 11 maart heeft de tweede NRC Filmdag plaatsgevonden in KINO. Tijdens deze dag werden vier films gedraaid die nog niet eerder zijn vertoont in een bioscoop. Je kon hier genieten van de films: Foxtrot, Nico 1988, The Death of Stalin en Lady Bird.

KINO bioscopen

Nu gesloten12:00 - 01:00

Gouvernestraat 129-133, Rotterdam

Bekijk meer:bioscopen

Protestrit tegen de Milieuzone

(Foto ANP)

Wij kwamen er afgelopen weekend achter dat op zaterdag 17 maart vindt voor de vierde maal een protestrit plaats tegen de Milieuzone in Rotterdam. Er worden honderden liefhebbers met hun klassieke auto’s, brommers, kampeervoertuigen, oude vrachtauto’s en andere youngtimers en oldtimers verwacht.

Tentoonstelling Hyperrealisme Sculptuur


Afgelopen weekend in de tentoonstelling ‘Hyperrealisme: Sculptuur’ gestart in de Kunsthal. De tentoonstelling presenteert een unieke selectie hyperrealistische werken van de belangrijkste beeldhouwers van de afgelopen vijftig jaar.

Kunsthal musea

Nu gesloten11:00 - 17:00

Westzeedijk 341, Rotterdam

Bekijk meer:musea
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶