Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat jammer! Deze koffiezaak op de Nieuwe Binnenweg stopt ermee

Door Frits Klasen 22 mei 2020

Deze periode van corona is voor iedereen onzeker, maar in het bijzonder voor ondernemers. Op de meest creatieve manieren moet er worden gezorgd dat er genoeg geld binnenkomt om de zaak draaiende te houden. Helaas betekent de coronaperiode ook dat sommige zaken het niet gaan overleven, zo heeft Coffeelicious besloten dat het ermee stopt in Rotterdam.

In een bericht op Facebook hebben ze laten dat ze het filiaal in Rotterdam per 1 juni sluiten. Dit bekent dat Rotterdam nog heel even kan genieten van de lekkere koffies en fijne baksels van dit familiebedrijf.

Geen geloof

“Coffeelicious gelooft niet in de anderhalvemetereconomie economie en sluit locatie Rotterdam.” Zo begint de mededeling op de social media van Coffeelicious. “Rotterdam is een waanzinnig mooie locatie met de bekende rijen voor de deur maar gezien de hoge vaste lasten, 90% omzetverlies, de lastige locatie en geen mogelijkheid voor groepen, hebben wij beslist om per 1 juni te stoppen.”

Bestellen

Het blijft wel mogelijk voor Rotterdammers om producten online te bestellen of af te halen in Dordrecht. Ook wordt er nog nagedacht over een pick-up locatie in Rotterdam.

(Tekst loopt door onder de Facebookpost)

Andere filialen

Coffeelicious heeft nog drie andere filialen, deze zijn in Breda, Den Haag en Dordrecht. Voor de locaties in Breda en Den Haag zijn nog geen definitieve beslissingen genomen. Het winkelconcept in Dordrecht wordt wel ietwat aangepast. Coffeelicious wordt daar omgedoopt tot de Coffeelicious Bakery Store.

Lees ook:

corona besmettingen rotterdam nieuw

Update: het aantal coronabesmettingen in Rotterdam

Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus daalt, maar dat betekent niet dat er geen nieuwe ...

Buren willen een gezelliger plein, dus maken ze een levensgroot ontwerp met stoepkrijt

Een groep buren op de Zuidpolderstraat in Hillesluis vindt het pleintje voor de deur maar een treuri...
De Witte Aap

Temperatuur meten, vragenlijsten en QR-codes: zo ziet de Rotterdamse horeca eruit per 1 juni

Het is officieel: op 1 juni om 12.00 uur gaat de Rotterdamse horeca weer open! Feestcafés, clubs en ...

adv.