Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verhuisbericht! Culinesse heeft dit jaar een andere locatie

Door Wouter Vocke 15 februari 2019

Van 29 augustus tot en met 31 augustus 2019 is alweer de negende editie van het culinaire muziekfestival CuliNESSE. Heerlijk hoor, lekker dansen en eten op het strand van Nesselande. Maar! In verband met de start van de bouwplannen op het noorderstrand moet CuliNESSE dit jaar verhuizen.

De organisatie heeft nu de nieuwe locatie bekend gemaakt. “Festival CuliNESSE zal verhuizen naar het Oeverpark, aan de zuidzijde van het strand. Een locatie waar het festival nog meer kan groeien in kwaliteit”, aldus de organisatie – die je ook kunt kennen van Rotterdamse Kost en de jaarlijkse Kookgoot.

Informatieavond

Afgelopen editie is een grote publieksenquête afgenomen. “Ruimte, routing en drukte waren veelvoorkomende aandachtspunten. Door gebruik te maken van het strand voor de culinaire deelnemers en het Oeverpark voor het muziekpodium, wordt de beleving voor bezoekers een stuk ruimer. Ook zal er in 2019 een nieuw derde podium op het strand bijkomen. Dus eten en muziek gaan nog steeds samen”, geeft organisator Brendo Festen aan. De organisatie zal in maart een informatieavond houden om omwonende te informeren over de plannen. Voor vragen kan er contact worden opgenomen via [email protected].

Culinesse locatie

Niet meer weg te denken

Festival CuliNESSE is niet meer weg te denken uit Rotterdam! Het festival is inmiddels gestart met de kaartverkoop voor editie 2019. Met artiesten als Guus Meeuwis, BLØF, Clouseau, DI-RECT, Douwe Bob, Davina Michelle, Jett Rebel, Waylon en Wulf gaan de tickets in een rap tempo over de toonbank.

Lees ook:

Brendo Festen

Brendo: ‘Ik denk dat veel steden een voorbeeld aan Rotterdam kunnen nemen qua veiligheid’

Brendo Festen (35) woont in Noord, samen met zijn vriendin Judith en hun dochter Mimi. Met compagnon...
RotterdamseKost

Heerlijke plaatjes dit: RotterdamseKost-gangers laten zich niet kennen door een beetje regen

Dat we in 010 niet van suiker zijn bewezen alle RotterdamseKost-gangers maar weer, dit weekend. We h...
Barry Hay

Dansen aan zee eh… de Zevenhuizerplas met Bløf, Kensington en Golden Earring

Wat ooit begon als gezellig feestje voor smulpapen in Nesselande, is inmiddels uitgegroeid tot een v...

adv.