Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ka-ching! Dit zijn de rijkste Rotterdammers volgens de Quote 500 van 2019

Door Faayyaaz van Dijk 6 november 2019

Elk jaar zitten we erop te wachten: het lijstje van tijdschrift Quote met de vijfhonderd állerrijkste Nederlanders. We trokken er wat uurtjes voor uit, bladerden de Quote 500 grondig door en vonden een paar Rotterdammers terug in het overzicht met rijke stinkerds.

Hebben we een Rotterdammer ondanks zijn dure auto en Rolex-horloge toch over het hoofd gezien?! Laat het ons dan weten. Hier komt het lijstje van ‘arm’, naar rijk.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Jan Peter en Dolf Peterson

Deze twee worden ook wel havenbarons genoemd. De broers zijn nu ruim de zeventig gepasseerd en hebben dit jaar ook weer een plek in de Quote 500 weten te bemachtigen: nummer 148. In waarde zijn ze maar liefst 5,8 procent gestegen.

Hans van Veggel

Als je dit lijstje moet geloven is investeren in vastgoed de beste keus om een plekje te bemachtigen in de Quote 500. Hans van Veggel is een vastgoedkoning: hij heeft panden over de hele wereld. Hij staat op plek nummer 108.

Michel Perridon

Michel Perridon is een van Rotterdams grootste pandjesbazen. Samen met zijn broertjes bezit Michel Perridon rond de 190 woningen, privé… Dus dat ja. Hij staat net niet in de top 100, maar plekkie 104 is ook prima.

Pieter Zwart

Mister Coolblue – de grappigste en de blauwste webshop die er bestaat. Pieter de Zwart staat op nummer 81 en het zal ons niet verbazen als deze man elk jaar stijgt in de lijst.

Cees de Bruin

Cees de Bruin heeft het rauwe Rotterdam verlaten voor Wassenaar. Maar ondanks zijn woning in Wassenaar heeft Feyenoord zijn hart nooit verlaten. Quote 500 noemt hem een investeringsreus. Hij staat op nummer 23.

Aat van Herk

Aat van Herk komt uit Rotterdam en hij is vastgoed- annex biotechinvesteerder. In 2016 mocht hij zichzelf nog miljonair noemen, maar sinds 2017 is dat dus miljardair. Hij staat dit jaar op nummer 11 in de Quote 500.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.