Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hieperdepiep, hoera! Patrick is jarig én verliefd (en wij weten op wie!)

Door Britte Kramer 24 januari 2020

We hintten er laatst al even op en mogen het nu éindelijk verklappen: Patrick van Het Rotterdam Project is tot over zijn oren verliefd. Vandaag viert hij, samen met zijn vriendin Francine, zijn 45e verjaardag in Thailand, waar ze een paar weken vakantie vieren.

Toen we Patrick laatst interviewden verklapte hij al dat hij dolgelukkig is. Niet alleen met zijn drank- en drugsloze bestaan, zijn Poezenkind en het dak boven zijn hoofd, maar óók met zijn Amsterdamse vriendin. Ze kennen elkaar stiekem al een hele tijd. Sterker nog: Patrick leerde Francine kennen tijdens de opnames van het retepopulaire tv-programma Het Rotterdam Project, waar zij eindredacteur was. Ze heeft Patrick dus op zijn slechtst gezien en ongetwijfeld een grote, motiverende rol gespeeld in zijn herstel. Klinkt bijna als een sprookje, toch?!

En nu, op zijn verjaardag, heeft hij dit mooie nieuws bekendgemaakt via Instagram. Lees vooral ook even die verliefde tekst erbij! En alsof liefde, Thailand en verjaardag nog niet genoeg zijn, exposeert Patrick van 6 tot en met 9 februari in de Foodhallen.

 

Lees meer over Patrick:

Patrick Caveman Het Rotterdam Project

Patrick van Het Rotterdam Project over 2019: het jaar dat zijn leven compleet veranderde

Patrick van der Jagt (Caveman010) is onbetwist een van de meest inspirerende Rotterdammers van 2019....

Patrick van Het Rotterdam Project geeft een expositie in Rotterdam en jij kunt er bij zijn

Hoe vet! Voormalig dakloze Patrick van der Jagt (Caveman010) geeft van donderdag 6 tot en met zondag...

adv.