Rotterdamse hamburger wint prijs en om dat te vieren krijg je de tweede gratis!

Door Wouter Vocke 13 maart 2018

Redactiefavoriet Hamburg op de Witte de Withstraat heeft een prijs gewonnen! En niet zomaar één, ze hebben de Deliveroo Burger Contest 2018 gewonnen voor de, je raadt het al, beste hamburger!


De afgelopen weken kon je op Facebook stemmen op je favoriete hamburger, maar ook op je stad natuurlijk. Restaurant Hamburg stelde de winnende burger samen met Lara Hensen, en doopten hem tot ‘Who the fck is Ellis burger’, met een dikke knipoog naar de Belgische fastfoodketen Ellis. In de eerste ronde namen de Rotterdammers het namelijk op tegen Ellis uit Amsterdam, die met een vegetarische halloumi burger de strijd aangingen. De Who the fck is Ellis bestaat uit, houd je vast, buttermilk fried chicken, coleslaw, sla en tomaat afgetopt met maplesyrup-creme fraiche. YUM.

In de finale nam Hamburg het op tegen De FF uit Leiden, maar die moesten het onderspit delven tegen de Rotterdamse hamburgerbakkers. Gefeliciteerd! En nog mooier: als je de winnende burger deze week nog bestelt via Deliveroo, krijg je er twee voor de prijs van één. Je summer body moet nog heel even wachten dus.

Hamburg

Nu open16:00 - 22:30

Witte de Withstraat 94B, Rotterdam