Insidertip: in deze boerderijwinkel koop je allerlei producten uit de omgeving
Melk van Rotterdamse koeien die grazen op een drijvende boerderij: dat klinkt als een grap. Dat is het alleen niet!...
Op maandag 11 december wordt de eerste editie van Enough Magazine gelanceerd. Dit nieuwe Rotterdamse tijdschrift over eten en kunst komt ieder kwartaal uit. Het blad staat vol met mooie foto’s, verhalen, recepten en veel meer tofs door Rotterdamse creatieven en chefs.
Initiatiefnemers Lieke van der Wel en Jorn de Vries willen met Enough Magazine Rotterdammers inspireren om duurzaam, lokaal en seizoensgebonden te consumeren.
In de eerste editie van Enough Magazine staat onder andere een paddenstoelen-wildplukgids, een gedicht van Frédérique Spigt over zuurkool en een ode aan de knolselderij door Michael Schook en Eva Eekman van restaurant Héroine. Verder komen Manuela Tavares van COCO Rotterdam en Anastasia de Ruyter van Lof der Zoetheid met een speciaal recept.
Enough Magazine komt vier keer per jaar uit. Je kunt het tijdschrift online bestellen voor € 15,- per stuk. Ook kun je een Enough friend worden voor € 45,- en dan krijg je het magazine ieder kwartaal toegestuurd. Check de website van Enough Magazine voor alle info.
In onze gids
Populaire rubrieken