Pas op! Zombies en spoken gespot bij de McDrive

Door Wouter Vocke 16 oktober 2018

Oké het is net buiten Rotterdam, maar voor de griezelfans onder ons plaatsen we dit bericht toch maar even. De Mac in Berkel en Rodenrijs (waar Dreetje Hazes woont) wordt volgende week omgetoverd tot een angstaanjagende Horror McDrive!

In Amerika wordt Halloween groots gevierd en hier in Nederland gaan we daar steeds vaker in mee. Rond Halloween worden de drive-ins van verschillende McDonalds restaurants in Nederland weer omgetoverd tot een Horror McDrive. Denk je dus even rustig een Happy Meal te bestellen, staat er ineens een McZombie naast je. Pas maar op, straks zit je milkshake tegen het dak van je auto aan!

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober doet McDonald’s Berkel en Rodenrijs mee de meest angstaanjagende McDrive rit ooit De McDrive wordt van 20.00 tot 01.00 uur omgetoverd tot een ‘dare and drive’ waar je de stuipen op het lijf wordt gejaagd. Magere Hein, zombies, duivels, heksen en spoken proberen er alles aan te doen om jouw Spooky Ride zo griezelig mogelijk te maken. Terwijl jij wacht op je McKroket word je auto omringt door bloederige karakters met rookmachines en alles. De droom van elke Halloweenfanaat!

Hoe dat er aan toe gaat? Nou, zo ongeveer:

adv.