Hilarisch: Rotterdammers willen massaal naar DEZE stad…

Door Britte Kramer 1 mei 2018

Weten jullie nog, onze winactie, waarmee je een stedentrip kon winnen naar een van de indebuurt-steden? De Arnhemse Karin Mooijekind heeft gewonnen en komt een weekend naar Rotterdam. Goeie keus, Karin! Maar er is nog een opvallend feitje dat we met je móeten delen. Van alle 22 steden waaruit jullie mochten kiezen, kozen jullie als Rotterdammers massaal voor…

*tromgeroffel*

ROTTERDAM! Maar liefst 46% van alle Rotterdamse deelnemers koos niet voor een weekendje Leiden, Breda of Utrecht, maar is het allerliefst toerist in eigen stad. Het is dus duidelijk: Rotterdammers houden van Rotterdam, en daarom houden wij weer zo enorm van Rotterdam!

Groot gelijk!

En we geven jullie geen ongelijk. Er blijven maar leuke nieuwe plekken opduiken, zoals deze hotspots afgelopen maand. Sowieso valt er in bijna elke straat genoeg te ontdekken, zoals in de Karel Doormanstraat en de Schilderstraat en op de Schiedamse Vest en de Goudsesingel.

Eervolle tweede plek

Landelijk leggen we het af tegen Den Haag, waar vierhonderd mensen heen wilden. Rotterdam staat op een eervolle tweede plek, met 320 mensen die hier graag op stedentrip zouden willen. Rotterdam was wel het meest populair onder mensen uit Deventer en Eindhoven. We houden ook van jullie.

The Big Five

Tot slot nog wat tips voor het weekendje Rotterdam van winnares Karin: ‘The Big Five’ van Rotterdam en 10 andere onmisbare plekken in onze stad. Neem een voorbeeld aan ons: geniet van deze stad!

 

adv.