Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wow! Deze toffe woonwinkel opent niet 1, maar meteen 2 filialen

Door Britte Kramer 11 juli 2018

We vertelden je laatst al dat ons geliefde Xenos plaats zou maken voor iets nieuws in Nederland: woonwinkel CASA. Zaterdag is het zover. Dan verwelkomen we in Rotterdam niet één, maar meteen twee van die mysterieuze CASA’s: op de Hoogstraat en in Alexandrium. 

Of nou ja, mysterieus? Het Belgische CASA had al vijfhonderd vestigingen in negen Europese landen. Maar als je nog nooit in zo’n buitenlandse variant geweest bent (en eerlijk is eerlijk: van de buitenkant zien ze er niet per se onwijs aanlokkelijk uit), dan zul je intussen wel nieuwsgierig zijn. Vooruit, we verlossen je! Bij CASA vind je van alles om je interieur mee op te fleuren: van poef tot lantaarn en van serviesgoed tot opblaasbare papegaai. Het vertrouwde Xenos-gevoel, maar met een industriële touch.

CASA Rotterdam

110 Nederlandse winkels in twee jaar tijd

Alleen al dit jaar openen er vijftig CASA’s in Nederland; volgend jaar komen daar nog zestig bij. Een goed begin is het halve werk, zoiets? Blijkbaar hebben de Belgen er alle vertrouwen in dat wij net zo verliefd op de Xenos-vervanger worden als dat ze zelf zijn. Waarschijnlijk hebben ze gelijk. Met elk seizoen drie frisse stijlen, verdeeld over honderden vierkante meters, mogen we heel wat verwachten.

CASA Rotterdam interieur

Ontdekkingsreis vol interieurtrends

Door de winkel lopen moet een soort ontdekkingsreis worden langs de verschillende afdelingen: van tafelen naar keukenaccessoires, van textiel naar interieurdecoratie. Alle interieurtrends worden op de voet gevolgd om het assortiment verrassend en inspirerend te houden. Kunnen we wachten? Mwah. Oké: NEE! Zaterdag 14 juli is het zover: dan bestormen we beide panden om ons tegoed te doen aan de lekkerste hebbedingen voor thuis. Zet je huidige inboedel maar vast op Marktplaats…


Meer over CASA Rotterdam Centrum ontdekken?

CASA Rotterdam Centrum woonwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Hoogstraat 161, Rotterdam

Bekijk meer:woonwinkels

Meer over CASA Rotterdam Alexandrium ontdekken?

CASA Rotterdam Alexandrium woonwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Watermanweg 313, Rotterdam

Bekijk meer:woonwinkels

Rennen naar Xenos! Die winkel verdwijnt uit Rotterdam

Het gesprek van de dag: winkelketen Xenos wordt vervangen door interieur winkelketen Casa. De eerste...
  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.