Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Video: de nieuwe Bagels & Beans is open in Forum Rotterdam

Door Luuk Barendrecht 21 november 2019

Forum is nog lang niet klaar voor de grote opening, maar de eerste winkel is geopend! Woensdag 20 november was de feestelijke opening en wij waren er bij.

Bagels & Beans aGoGo heeft een plekje veroverd in het nieuwe winkelcentrum Forum. Het zit in het oude pand van de Rotterdamsche Bank, recht tegenover de Koopgoot. Met een mooie ballonnenkrans voor de deur en DJ Blue Flamingo – die plaatjes stond te draaien – was de officiële opening een groot succes.

Voor een snelle bagel of een warme kop koffie kan je prima terecht bij de Bagels & Beans aGoGo. Op de bovenverdieping is trouwens ook genoeg plek om rustig te zitten én te genieten van een bagel. Boven vind je namelijk het concept zoals je gewend bent van Bagels & Beans. Op dit moment is het even zoeken naar de zaak in verband met verbouwingen. Maar zodra de verbouwingen klaar zijn moet het een overzichtelijk geheel worden.

Doen! Hier drink je een bakkie koffie mét 24 karaat goud

Soms heb je van die plekken die je het liefste voor jezelf houdt. Omdat er altijd ruimte is op het f...

Koffiealert! Er komt nog een Starbucks in het centrum

  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.