Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sneak peek: binnenkijken bij de gloednieuwe winkel van Fabienne Chapot in Rotterdam

Aangeboden door WTC Shops 31 oktober 2019

Hier hebben we lang naar uitgekeken: de opening van de eerste Fabienne Chapot-winkel in Rotterdam. En nu is het zover! Wij gingen alvast naar binnen om jou een kleine sneak peek te kunnen geven. Het woord dat als eerste in ons opkwam toen we binnenstapten? Betoverend.

Waar je ook kijkt zie je hebberigmakende jurkjes, broeken, (regen)jassen, schoenen, tasjes… De nieuwe collectie bestaat vooral uit items die gelinkt zijn aan de glitter & glamour van de jaren ’80.

Comfortabel én feestelijk

De Moon Dreamers Collection bestaat uit heerlijke herfstkleuren – véél diepe rozetinten – en luxe, glanzende en zachte stoffen. Comfortabel en feestelijk tegelijk, met een hoofdrol voor zilveren glitters. Items die je kantoordag opfleuren, maar waar je ook makkelijk een feestje mee pakt. Reken maar dat je modehart sneller gaat kloppen in deze winkel!

Lees verder onder de foto’s >

Verstopte grapjes

Kenmerkend voor Fabienne Chapot – wat trouwens een Nederlands merk is! – zijn de grapjes die in de kleding verwerkt zijn. Zoals een zakelijke jurk die, als je beter kijkt, een doodskoppenprint heeft, of een clean wit T-shirt met een ufoprint. Subtiele dierenprints – op z’n chic – komen ook overal terug, net als grafische hartjes- en kusjesprints. En het nachtblauwe pak met zilveren maantjes moet als de wiedeweerga onze kast in…

Champagne tijdens het passen

De winkel heeft een heerlijke vibe. Je voelt je meteen op je gemak, en met al dat moois om je heen ben je – voor je het weet – uren aan het struinen. Uiteraard kun je niet weg zonder iets te passen. Tip: zorg dat je de middelste paskamer aan de linkerkant te pakken hebt, want daar hangt een gouden bel, met de tekst ‘ring for champagne‘…Deze bijdrage wordt je aangeboden door WTC Shops. Meer over WTC Shops ontdekken?

WTC Shops

winkelcentra

Beursplein 37, Rotterdam

Bekijk meer:winkelcentra

  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.