Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Excited! Er komt een nieuwe cocktailbar op de Oude Binnenweg

Door Faayyaaz van Dijk 24 oktober 2019

Er komt nog een plekje in Rotterdam waar je terecht kunt voor cocktails. Een tijdje geleden opende Luster zijn deuren al en vanaf eind november kunnen we terecht bij Rumah op de Oude Binnenweg. Excited!

Daryl Lieuw-On is de eigenaar van de nieuwe place to be. Hij ontving in 2017 de Entree Award voor best bartender. En dat moet volgens ons al wel wat zeggen over de drankjes die we in de nieuwe cocktailbar kunnen verwachten. Op het gebied van cocktails gaat rum een belangrijke rol spelen – er komt zelf een heuse rumkelder. Is een rumcocktail niet helemaal je ding? Geen zorgen! Ook dan kom je gewoon aan je trekken bij Rumah.

Borrelhapjes

Natuurlijk kun je er ook eten. Geen volledige maaltijden, maar dat is ook niet nodig: het is een cocktailbar! Wel kun je borrelhapjes verwachten op de kaart, met Caraïbische en Zuid-Amerikaanse invloeden. We houden jullie op de hoogte van de opening.

Kansen

In een interview met Entree Magazine zei Daryl Lieuw: ”Nadat ik Best Bartender werd kreeg ik nog meer kansen binnen NY Basement, het bedrijf waar ik in Rotterdam werkte. Daarnaast leverde het behalen van de titel mij nog meer klanten op bij Concrete Shakers. Ook heb ik in de tussentijd veel gereisd.” En nu opent hij dus een nieuwe zaak. Wij zijn blij.

Hij behoort tot het rijtje van beste bartenders van Nederland: Daryl Lieuw-On. Hij maakt zich op dit moment klaar voor…

Posted by Ayla on Wednesday, 19 June 2019

Lees ook:

The Slaak

Nu open: een nieuw hotel met restaurant en cocktailbar in jaren ’50-stijl

Het gonsde al een tijdje: wanneer gaat dat hotel aan de Slaak open? Er werd flink geklust monumental...

Yes! Er is een nieuwe cocktailbar geopend in Rotterdam waar je ook kunt dansen

Bij deze hotspot in Kralingen drink je cocktails met Indonesische touch (video)

Bij deze verstopte cocktailbar in Rotterdam speel je 4 op een rij

  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.