Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rotterdam krijgt een nieuw popfestival!

Aangeboden door Popfestival ODE 20 januari 2020

Jammer hè, dat de Top 2000 afgelopen is? De afgelopen vijftig jaar zijn er natuurlijk belachelijk goede popnummers gemaakt, en ongetwijfeld heb jij aan veel daarvan fijne herinneringen kleven. Goed nieuws: op zaterdag 21 maart kun je die helemaal herbeleven, tijdens het nieuwe Popfestival ODE in Rotterdam Ahoy.

Een paar tonen van The Beatles, ABBA, Queen of Pink Floyd, en je waant je voor even weer je jongere jij. Ja, die met cassettebandjes en alle wilde haren nog intact. Waar ga je al deze wereldhits nog eens live horen in één weekend? Nou, in Rotterdam Ahoy dus! Op Popfestival ODE herbeleef je die goeie ouwe tijd dankzij de beste tributebands van Europa. Wij zeggen: trommel al je vrienden maar op.

Het complete programma, nostalgische popquiz en silent disco

Hier zie je het hele programma van Popfestival ODE. Al deze tributebands – zoveel dat ze verdeeld worden over drie podia – zijn niet van origineel te onderscheiden. En er valt méér te beleven: een foto-expo, muziekbioscoop, nostalgische popquiz en silent disco met hits uit de 60’s en 70’s. O, en er komen nog een paar bekende artiesten en orkesten langs om een ode te brengen aan hun mooiste popmuziekbeleving. Het festival wordt gepresenteerd door muziekkenner Eric Corton.

Scoor nu je early bird-tickets

Bestel je nu je tickets, dan profiteer je nu nog heel even van het early bird-tarief: €49,50 voor één dag en €85,- voor een passe-partout. Klik snel op de onderstaande oranje button om jouw kaartjes te bemachtigen. Voor je het weet zijn de early bird-tickets uitgevlogen!Meer over Popfestival ODE ontdekken?

Popfestival ODE

vrijetijd en uitgaan

Rotterdam Ahoy, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.