Rotterdam heeft er een superdeluxe fietsenwinkel bij

Aangeboden door Trek Bicycle Rotterdam 7 maart 2019

Fietsfanaten opgelet: op de Jonker Fransstraat is een nieuwe fietsenwinkel geopend. En niet zomaar een! Trek is een Amerikaans merk, en in de prachtige, grote winkel staat de beleving daarvan voorop.

Terwijl je je ogen uitkijkt word je o zo gastvrij ontvangen met een kop koffie of thee. Er is zelfs een speciaal hoekje voor ingericht. Bij Trek willen ze namelijk niet alleen fietsen verkopen, maar vooral ook een community creëren. Het is dé plek om over je fietshobby te praten en dé verzamelplek voor een mooie tocht met je vrienden, of voor een van de groepsritten die Trek zelf organiseert.

Mountainbike met motortje

Bij Trek Bicycle Rotterdam vind je stadsfietsen, E-bikes, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. Die laatste komen, als je wilt, óók met een motortje erin. Ideaal als je de heuvels in wilt met vrienden die een iets betere conditie hebben! Maar ze hebben hier ook zo’n beetje ieder denkbaar accessoire; tot voedingssupplementen aan toe. En in de werkplaats van Trek is íeder merk fiets welkom.

Lekker douchen na je testrit

Leuk detail: het pashokje zit gewoon achter een dichte deur (geen gedoe met karige gordijntjes dus, als jij je in die wielrenbroek staat te hijsen) en voor wie net een testrit heeft gemaakt door de modder, of zich gewoon de longen uit z’n lijf heeft getrapt, is er zelfs een douche!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Trek Bicycle Rotterdam. Meer over Trek Bicycle Rotterdam ontdekken?

Trek Bicycle Rotterdam

fietsenwinkels

Nu gesloten09:00 - 18:00

Jonker Fransstraat 91-93, Rotterdam

Bekijk meer:fietsenwinkels

  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.