Plons! Er komt een hotel met zwevend zwembad in Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 27 juni 2018

Rotterdam leeft en bruist en iedereen wilt onze fijne stad waar we van houden bezoeken. Het zal jullie daarom ook niet verbazen dat er een nieuw hotel in Rotterdam komt. Op de Wilhelminapier achter Hotel New York wordt in 2019 gestart met de bouw van Hotel Chicago. Hotel Chicago wordt het derde hotel in Rotterdam van WestCord Hotels.

Hotel Chicago gaat bestaan uit twee gebouwen van vijf en acht verdiepingen die met elkaar verbonden zijn door een (je leest het goed) ‘zwevend’ zwembad, waarvan de bodem gedeeltelijk transparant is! Dit soort zwembaden kennen we natuurlijk wel van filmpjes die viral gaan op het internet, maar binnenkort dus gewoon in onze eigen stad! Tussen de gebouwen en onder het zwembad komt een pleintje met terras te zitten. Daarnaast komt op een van de gebouwen een dakterras en daar houden wij nou net zo van! Hotel Chicago krijgt in totaal 182 hotelkamers en het gebouw en de faciliteiten kunnen ook gebruikt worden door niet-hotelgasten. Wij hopen natuurlijk ook dat het mogelijk is om een duik te nemen in het zwembad.

Op de begane grond komt Bakkerij Westers. Hier kun je terecht voor ontbijt, lunch en een coffee-to-go. Onder Hotel Chicago komt ook een openbare parkeergarage die beschikbaar is voor gasten van Hotel Chicago, Hotel New York en voor de bezoekers van de Wilhelminapier. Wij zijn benieuwd!

De leukste hotspots op de Kop van Zuid

Vroeger een echte havenarbeidersplek en nu prachtig wonen met overweldigend uitzicht. De heerlijke r...

Waarom wonen op de Kop van Zuid in Rotterdam fantastisch is

Rotterdam is natuurlijk een fantastische stad om in te wonen. Je hebt verschillende wijken en elke w...

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.