Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw stekkie geopend in Hillegersberg: een koffiezaak, wijnbar en lunchroom in één

Door Faayyaaz van Dijk 24 april 2018

Rotterdam leeft en bruist! Geen zorgen, wij houden het allemaal met alle liefde in de gaten voor jullie. De stad staat namelijk niet stil en dat kan je met geen mogelijkheid allemaal bijhouden. Daarom doen wij dat gewoon voor jullie.

Er opende afgelopen vrijdag (20 april) weer een leuk stekkie in Rotterdam op de Kerkstraat in Hillegersberg! Au Château een koffiezaak, wijnbar en lunchroom in één! ’s Morgens tussen 08.00 uur en 09.30 uur is er een echte Zuid-Europese barista. Je kan er dan een koffie krijgen met een croissant tegen een gereduceerde prijs. Daarnaast kun je er ook gewoon lekker ontbijten. Vanaf 11.30 uur gaat Au Château over in een lunchroom en vanaf 15.00 uur zal het meer een wijnbar slash bierlokaal zijn. Ze schenken dan mooie wijnen en je kan er kiezen uit verschillende biersoorten. De daar bijbehorende hapjes kunnen dan natuurlijk niet ontbreken.

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.