Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op het Westelijk Handelsterrein opent een nieuw restaurant (én cocktailplekje)

Door Faayyaaz van Dijk 25 februari 2020

Wij vroegen ons een tijdje geleden nog af wat er allemaal aan de hand was bij het Westelijk Handelsterrein. Veel restaurants verlieten de mooie stek en het was er akelig stil.

Maar daar komt rustig aan verandering in. Je kunt er al terecht bij het nieuwe pop-up restaurant Avenue Nine en in maart opent er weer een nieuw restaurant: By Flipp. De nieuwe zaak zit in het oude pand van la Stanza… Ja! inderdaad met die mooie grote tuin. Bij het restaurantgedeelte kun je gerechten à la carte bestellen. En op de menukaart vind je gerechten die naar eigen zeggen zijn gemaakt met mooie producten: rauw gemarineerde coquilles, carpaccio, tournedo rossini, gepocheerde kreeft en nog veel meer. Lees het menu even: watertanden gegarandeerd.

Cocktails drinken

Naast dat je er kunt eten kun je er ook terecht bij On the ROCKX Bar. Daar ga je zitten aan kleine knusse tafeltjes en kun je cocktails drinken in een bar met een James Bond gevoel. Dit allemaal terwijl je geniet van kleine hapjes. De deuren openen op 6 maart. Als je reserveert voor het openingsweekend krijg je dertig procent korting.

Lees ook:

Yes! Rotterdam heeft een nieuwe platenzaak

Oké, Velvet Music is misschien niet helemaal nieuw in Rotterdam. Ze hebben namelijk al een zaak zitt...

Blijdorp krijgt een nieuwe kinderkledingwinkel (van bekende eigenaren!)

Buono! Er komt een nieuw Italiaans restaurant in Kralingen

Binnenkort kun je bij deze nieuwe pizzeria terecht voor pizza’s met chocolade!


Meer over by FLIPP ontdekken?

by FLIPP vegetarische restaurants

Van Vollenhovenstraat 19, Rotterdam

Bekijk meer:vegetarische restaurants
  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.