Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Flexwerken en feesten: De Stadstuin in het Entrepotgebouw wordt van ons allemaal

Door Britte Kramer 16 juni 2019

Op 1 juni opende De Stadstuin in het Entrepotgebouw: een plek om te flexwerken of een eigen kantoor, studio of atelier te huren, maar ook een plek waar de meest uiteenlopende feestjes en evenementen georganiseerd gaan worden voor iedere Rotterdammer.

Het concept De Stadstuin is in Utrecht al jaren een succes, en is nu dus uitgebreid naar Rotterdam. In het prachtige, oude Entrepotgebouw – goed bereikbaar met de Watertaxi en op 5 minuutjes lopen van metro Wilhelminaplein – hebben ze maar liefst 4.500 vierkante meters weten te bemachtigen. Bij stadstuinen staan ontmoetingen met anderen centraal, is de ruimte betaalbaar en worden er vaak events georganiseerd om huurders te inspireren en met elkaar te verbinden. De Stadstuin in Rotterdam heeft, net als de eerdere stadstuinen, een horecaplein dat toegankelijk is voor iedereen. Voor freelancers/flexwerker dus bijvoorbeeld, die geen vaste ruimte willen huren.

Lekkere mengelmoes

De eerste huurders zijn inmiddels ingetrokken, en eind juni zijn volgens de planning alle ruimtes écht af. Het goede nieuws is: er zijn nog een paar plekken te huur, met oppervlakten tussen de 25 en 60 m² (vanaf €250,-). Bij De Stadstuin ben je zelf helemaal vrij om de ruimte naar jouw wensen in te richten. Dat houdt de sfeer laagdrempelig en zorgt ervoor dat het een lekkere mengelmoes van disciplines is. Start-ups, creatieven en ambitieuze ondernemers; je vindt ze hier allemaal naast elkaar.


Meer over De Stadstuin ontdekken?

De Stadstuin

Entrepotgebouw, Rotterdam

  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.